fredag 17 april 2009

Om någon är nyfiken, så gick vår utflykt idag mycket bra!


En mycket nöjd "Liten Fru" har nu hjälpts till sängen efter en hård dag på Stockholms gator, allt fungerade perfekt denna dag, parkeringsplatserna för rörelsehindrade var lediga på de rätta ställena och solen värmde. Vi kunde både äta ute och ta oss en titt hos Stockholms Auktionsverk som idag öppnade sin moderna vårsalong inför den stundande auktionen. Klicka på http://www.auktionsverket.se/ "Lilla Frun" plockade i fantasin ihop lite saker för runda slängar "miljonen", djäkligt glad att vi inte har dessa pengar, vi skulle helt enkelt inte få plats!
"Lilla Frun" konstaterade också att vi skulle inte ha plats för någon Bror Hjort tavla, men en liten sak ville hon i allafall önska sig, ja, jag ber om ursäkt för min Kära Hustrus ekivoka smak, men sådan är hon det "Lilla Livet". Under starka protester så visar jag nu önskningen ifråga, vågar du så klicka på bilden för förstoring. Information om smycket ser du nedan, bild och information kommer som sagt ifrån Stockholms Auktionsverk http://www.auktionsverket.se/ .
Ännu en gång så vill jag önska alla en Trevlig Helg!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!
PS: Information om smycket:
MIGUEL BERROCAL (1933-2006), hänge, mässing, "Micro David", i form av en torso, dekor av 1 briljant, kedja 18 k guld 16 g, höjd 4 cm exklusive öglaUtrop: SEK 10 000-12 000 (EUR 910-1 100)

6 kommentarer:

Betongänglar sa...

hejhej!
du var så snäller i din kommentar så nu har jag blivit följare av din blogg...
är ledig i helgen och "the man" oxå, så då ska det väl bli en del gjort, hoppas vi...alltan. trädgårdsmöbler, plantering, fönstertvätt och allt vad det innebär...brukar ha förmågan att komma igång lite sent, blir en sån där - aha är det dags nu, när man börjar kolla runt lite hos grannen och så...
ha en bra helg och ta hand om varandra
sov gott
annelie

Bloggullet sa...

Jag blir så glad över dina snälla kommentarer. Vi skulle kunna starta en sida om psykisk ohälsa, det behövs. Dock måste jag bara ta det lugnt ett tag och smälta det som händer omkring mig med FK osv.

Sen kan vi kanske köra igång.
Ha en fin helg.
Kramar

Design i tid och rum sa...

Hej! tack för titten,ser att allting är ok.hos dig.
jag själv har precis varit på Teater"Maria Stuar" och haft mysig kväll,som jag önskar dig och din familj.
Dadda!


...och föresten,jag tycker att du ska behålla bloggen så som det är.Det behöver inte vara bara inrednings blog.Din blog är så intressant och personlig på ett speciellt sett.kram

Annalunda sa...

Hej goa Peter!

Många tack för dina alltid lika rara (jomenvisst!;) hälsningar hos mig. Har varit totalt bloggfrånvarande ett bra tag nu... oumberliga ting kan ju också vara Annalunda Ting!! Men snart är det premiär... *nervös*

PS: Jag undrar...den är ordverifikationen...den har inte jag och jag har faktiskt aldrig fått ett spam... eller är den till för något annat. Jag skulle behöva något mot trassligt IT-strul ;)

Ska bli bättre på att skriva hälsningar sen... kram Annie

Marie//Tekla Maräng sa...

Välkommen som manlig hägring/fägring av min blogg det behövs verkligen.
Gillar Lilla Fruns smak, klart man ska önska sig ett dylikt smycke. Vad skönt att höra att det blev en bra utflykt. Måste nog tillstå att jag skulle glatt och förundrat titta in i eran buss om ni satt där och åt med levandeljus, samt tänka ja jädrar vilken smart idé.
Färdtjänst ja herrejisses det kan man skriva spalt meter om.
Läste och fnittrade glatt åt din cykeltur på Dalarö och såg mig själv som en av det Grön klädda, fast nej jag skulle nog som vanligt varit klädde joggingklädder eller som man sa när jag var lite overall. Men stannat ofta det skulle jag efter som kondisen och jag inte riktigt är ett dugg sams.
Blir glad när du skriver att du tycker att det är en livsnjutar blogg och att du blir glad av den.
försöka själv muntra upp mig med vardagslyx som små små ting i naturen samt att jag som du nog märkt är totalt blomgalen.

Ha det gott Marie

Tesstamente sa...

Jag tycker Lilla Frun har ypperlig smak i smycken, det lilla livet verkar också vara en mycket stark människa med tanke på bra och dåliga dagar!

Du ska också ha en eloge för ditt stöd och all den kärlek du ger henne som riktigt strålar ut från skärmen framför mig!

Du är alltid välkommen tillbaka till mig, jag blev uppriktigt glad över dina fina ord!

Kram