måndag 28 februari 2011

"Dax att begrava Olof Palme.....på riktigt...!"


25 år har gått sedan Olof Palme blev skjuten.........Lisbeth Palme identifierade mördaren, Christer Pettersson, att han sedan friades i hovrätten 3 månader senare efter att ha fälts i tingrätten är en helt annan sak! Lisbeth Palme säger att ha "sagt sitt". Kanske vi kan avsluta det hela nu. Tänk alla som har sina egna teorier, de kanske skulle börja skriva sagor istället.
Jag förstår verkligen inte att man fortsätter att spekulera.......Klart det var Christer Pettersson!
Låt oss nu "begrava Palme" på riktigt, det finns så mycket annat aktuellt att utreda, det mördas ju folk på löpande band i detta land numera!
Jag och Lilla Frun, Min Bror och hans Fru var på plats när det hände...........om polisen hade någon nytta av oss som vittnen........tråkigt nog inte, vi hade fullt sjå med att hålla koll på oss själva och våra Fruar hade is in tur koll på oss, är det fest så är det, så några nyckelvittnen blev vi aldrig trots att vi klev hur taxin 50 meter ifrån när det "small"!
Polisspåret kan man lägga ner, jag känner en av Poliserna som var på fel plats, han flyttade sin bil ifrån städgata på arbetstid, därför ljög han om var han och några kollegor gjorde vid tidpunkten!
Det är där vi har "människan".......det jag älskar i beteéndevetenskapen! Hur vi "fixar och trixar" för att få en tillvaro att funka och se ut på ett annat sätt!
Vem vill verka så futtig att man på arbetstid åker till andra sidan staden för att flytta sin bil, men det är så vi människor funkar! Några sover på arbetstid, många bloggar ser jag på mina IP-nummer, stora Företagsservrar bl a!
En liten fundering ifrån Oumberlige Peter levererad Måndagen den 28:e Februari i nådens år 2011!

6 kommentarer:

Lippe sa...

Hur gör du för att se folks IP-nummer?
Har du lagt till någon funktion?
Kram!

Baronessan sa...

Ja, låt honom sova i ro. Det är ju patetiskt att man ska få fram något mer efter så lång tid. Jag kommer inte ens ihåg vad jag gjorde förra veckan. Lägg ner.

Ezter sa...

Ja, det hjälper ju inte precis...
Tyvärr har det ju hänt ändå!
Låt familjen få ro!

moster mallas blogg sa...

Jag håller med dig,själv var jag på kiva i Lund och hade fått 50-50 på min son som hade blivit påkörd samma dag(han lever)påmind blir jag varje år, hur är det inte för familjen Palme.

Jag är tacksam för att ha min son i livet för det kunde ha blivit en annan utgång.
Kärlek...

Cici sa...

Jag tror också att Lisbeth Palme har rätt, och familjen Palme verkar ha lagt det hela bakom sig, så då kanske det är dags för svenska folket att också göra det.

Vilken tur att din blogg kom tillbaka, blev riktigt orolig ett tag. Vad hände egentligen?

BP sa...

Att vi kan begrava honom håller jag med dig om. Att Christer Pettersson har gjort det håller jag inte med dig om.