lördag 5 februari 2011

"Känns som jag fastnat.....Del I....!"


Känns lite som jag fastnat i mitt bloggande, egentligen så skulle jag ju vilja ha en "profilblogg", med ett fast återkommande tema, typ foto, trädgård eller inredning! Visserligen har jag Jernsaxen med temat Sjukvård och Medicinfrågor, men den bloggen gör ingen glad, knappt mig själv heller! Fast "länksamlingen" jag gjort där är viktig därför får den vara kvar!
Dessutom vill jag ju helst belysa olika frågor ur olika vinklar, fast det gör jag ju redan, på mitt sätt!
Det tråkiga är ju att man missar många läsare och "nya vänner" då man inte profilerar sig med en speciell inriktning! Okej, några "guldkorn" har jag ifrån "Profilbloggarna" och Ni vet mycket väl vilka Ni är! Under åren har jag dessutom bjudit på en hel del specialinlägg just för att flörta med olika grupper av bloggare!
Men en sak är saker nu ska jag lämna i min kamera för rengöring, har fullt med roliga ideér...........hm...tror jag!
Fast egentligen så visas de flesta av min bilder redan på Lilla Fruns Blogg Pockethexorna, vi är ju ett par sedan 25 år så vem som tar vad och visar vad är ointressant! Lilla Frun är också en djäkel med kameran!
Vid Kameran...hmm...Datorn Peter Olofsson alias Ulv Röde!

1 kommentar:

Lena sa...

Profilblogg - du skriver att man missar många läsare. Jag som skriver om en massa saker missar säkert många läsare men jag skriver vad jag vill och det betyder mycket. Jag gillar att läsa på trädgårdsbloggar men jag lägger oftast inga kommentarer för de är så snarlika. För mig att är det viktigt vad jag vill ha ut av bloggandet inte ha en många följare som jag inte har något gemensamt med. Lika är det med Facebook, jag är bara vän med de av mina vänner som skriver något av betydelse. Får jag ingen respons så tar jag bort dem... Inte många av mina vänner vet om min blogg - endast en handfull riktiga vänner...