onsdag 16 februari 2011

"Ge den fan en spark......!"


Välkommen till Vikingabloggen Oumberligating! Ibland har jag som människa mina "svaga stunder" och tycker både synd om mig själv och andra i olika sammanhang! Idag känns det som det får vara nog med självömkan både för egen del och andras!
Läser idag i Svenska Dagbladet om en snöskottare som fallit 15 meter ifrån ett tak i Stockholm! Han överlevde!
Grattis kanske man skulle säga? Men WTF, borde man inte gå fram och ge killen en spark i sidan och skälla ut honom för att han är en sådan djävla generalklant? Har skottat tak som extra jobb nu i flera år, jag är den enda som jag träffat på som alltid har dubbla livlinor, skulle aldrig falla mig in att lita varken på någon annan eller en gammal livlina.
Tänk om det här klantarchlet fallit på en Mamma och hennes barn! Nej, stryk skulle han ha, utsätta hederliga medborgare för fara!
Du är på Vikingabloggen nu, slutdalltat! Basta!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde Din Sanningsägare i Cyberbruset!

5 kommentarer:

Synnøve. sa...

Enig med skribenten här alltså.
Vad är det matcho med att ramla ner och slå ihjäl sig?
Nä fram för säkerhet. Vi har bara ett liv!

Tankar vid midnatt sa...

Tänk bara vad skattepengar han hade kostat om han blev allvarligt skadad. De pengarna kan gå till dem som behöver det bättre!

Lippe sa...

Gott med en blogg där det delas ut lite sparkar! Känner för att sparka både högt och lågt idag!
Vresiga kramar utan sparkar ♥

Caja: sa...

Bra att du använder dig av säkerhetsprylar, de som inte gör det är idioter rent ut sagt!

För att tala om något annat så känner jag mig ungefär som han på bilden idag...jag faller...men kommer att resa mig igen, var så säker!

Kram/caja

BP sa...

Har sträckläst och måste säga att jag verkligen beundrar dig. Hur f*n får du till det som du gör??? Förstår inte det är sjukt avis.

Jag jobbar ju på 9:e våningen i en byggnad i Vasastan. Där skottas det för fulla muggar och jag har tagit många kort av denna livsfarliga "lek". I år är det bättre med linor med mera. Men jag har sett "lärlingar" bära sele första dagan, sedan var det macho metoden (som dom äldre körde med) som gällde. Herregud - då ber man ju om det.