lördag 5 februari 2011

"Jag gör två flugor på smällen....!"


Otroligt så började Oumberliga bloggen som en inrednings och designblogg, för 2 år sedan fanns det hur många som helst. Visserligen finns det många kvar, men de jag följer visar inte mycket nytt "under solen" inte! Men så skiner det upp ibland på utländska bloggar och hemsidor, något nytt och kreativt som detta bord, design och idé av Emily Wettstein. Kännner att detta bord skulle jag velat sitta och äta frukost vid i morgonsolen. På någotvis så får jag lite "Påskkänsla", så när det är dax är det bara att trycka dit några små gulliga kycklingar i grönskan!

This beautiful planter table is a project created by Emily Wettstein. Emily is 25-year-old designer from Brooklyn, NY and this table is a part of her application to grad school for architecture. The table is made from reclaimed walnut and steel with a removable planter that can hold a variety of plants, in this case wheat grass. Your cat will appreciate such table in your home!
Spännande det här med att blogga, måste återkomma till det! Igår hade jag besöksrekord igen på min blogg, klent med kommentarer och det är lite synd tycker jag!
Fast min favoritkommentar, den bästa på länge kom ifrån en "språkets väktare", läs den under inlägget nedan om du har lust! Undrar hur roligt hon har det på en Lördagskväll! Jag skickar en Stor Varm Kram ifrån mitt rymliga Hjärta (Titta, jag skriver stora versaler mitt i meningarna, nu går skam på torra land!)
till Henne, tror hon behöver lite värme! Hade inte språket utvecklats både i tal och skrift så hade vi fortfarande pratat någon slags Nordtysk dialekt här i Mälardalen!
Har massor av ideér till inlägg idag, men idag ska jag besöka fina och trevliga bloggar som jag gillar som skrivs av lika trevliga och levande människor! Keep On Blogging (Hm...blogging borde ju stavas med ett g.........sådant skiter jag i, det här är ju Omberliga Bloggen skriven av Sveriges enda och sista Vikingahövding, vi Vikingahövdingar gör lite som vi vill.....hm...om inte våra Fruar säger annat!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson alias Ulv Röde!

9 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Förstår vad du menar, inget nytt under solen. Det känns ju så ofta, men men man visar det man har. Läste din kommentar i förra inlägget, använder själv punkter efter vissa meningar. För mig betyder det att läsaren ska fylla i meningen själv, tänka själv om du förstår. Utropstecken använder jag när jag vill betona något jag skrivit, det är väl bra det!
Ha det bra, hörde att ni hade fint väder i dina trakter.
Kramar
AnnaMaria

Vit som snö sa...

Språkmässigt antar jag att jag är tio gånger värre där:-S Min förklaring är den samma som AnnaMarias.
Inredningsmässigt hänger jag egentligen mest med i den stil jag själv vill ha hemma och där händer ju inget revolutionerande direkt.
Bordet är tufft tycker jag.
Antar ändå att ett sånt bord inte skulle passa min plånbok:( Man vänder sina kronor och flyttar runt sina saker istället;)
Jag skulle gilla bordet ännu bättre om bordsskivan var grov och ruffig:)
Klimp går bra för min del;)
Men klump då kan jag surna till;)
Ha nu en trevlig söndag!
Kram Cilla

Caja: sa...

Minsann låg inte dina nycklar här och skräpade bland kuddarna....hittade dem nyss ;-) Jag föreslår att du hämtar upp dem nästa fredag för så ses vi väl igen?? ;-D Hoppas lilla frun mår bättre idag???!!!! Denna "morgon" har jag precis kunnat ta mig ur sängen och ner för trapporna med hjälp av en oumberlig make....

Krama om henne försiktigt från mig är du snäll och när ni ändå håller på så kan hon ju ge dig en kram från mig...

;-D/caja

Lippe sa...

Hehehe....Gick in och läste anonyma Monicas kommentarer och lämnade en kommentar där oxå, orkade inte läsa allt hon skrev så jag lämnade en kort och helt korrekt kommentar till henne. Får ju göra det hos dej eftersom jag inte kan hitta hennes blogg!! ;)

Klart att nycklarna är hos Caja! Om jag fått med mej dina nycklar så hade jag tagit din bil oxå :) men den törs ju inte fasen köra...det vet man ju att i den kan ju vem och vad som helst få för sig att åka med!

Det är inte i skallen abstinensen sitter som tur är, ja, förutom huvudvärk då!!
Men kroppen bär sej åt som en jävla idiot med en massa lustiga grejer!

Jag hade en hjärnhinneinflammation 2001 och höll på att stryka med eftersom jag fick fel behandling och ibland är det som om rester från den blir värre när jag gör mej tablettfri.

Sluta aldrig skoja med mig!!!!
Det beroende som jag aldrig vill bli fri är beroendet av dagliga flin, fnizz och gapskratt!!
Du brukar kunna ge mej allt av det ♥
Hoppas Hexan mår bättre idag, hälsa det till henne :)
Kramen :)

Lena sa...

Häftigt bord - fast jag hade nog tröttnat på det efter ett tag. men kan man byta ut gräset med något annat när andan faller på så ok...

BP sa...

1. Bordet är suveränt - fast utan katt.
2. Anonyma Monica lär ha sysselsättningsproblem. Å det är ju bra, utmärkt t o m då hon kunde sysselsätta sig hela dagen igår. Strålande, lysande!!!

PS. Bara tre punkter i det här inlägget - skumt. Å din engelska verkar det då inte vara nå't fel på iaf;-) DS

BP sa...

1. Bordet är suveränt - fast utan katt.
2. Anonyma Monica lär ha sysselsättningsproblem. Å det är ju bra, utmärkt t o m då hon kunde sysselsätta sig hela dagen igår. Strålande, lysande!!!

PS. Bara tre punkter i det här inlägget - skumt. Å din engelska verkar det då inte vara nå't fel på iaf;-) DS

Jess sa...

Haha, så där säger jag också! Göra två flugor på smällen! :)

Synnøve. sa...

Tjusigt bord det där.

Använder oxå (hoppas inte svenskläraren läser nu) pricker och uttropstecken...... I massor hihi.

skrev en kommentar till henne hos dig jag med.
Man blir lite forbannet alltså hihi.

Ha det gott nu, du prickarnas och utropstecknens mästar.
Kram från naboalandet :))