torsdag 21 april 2011

"Det här med Ägg i Påsk är ett sorgligt kapitel....!"Nu hoppas jag verkligen att alla Oumberligatings läsare har köpt ägg ifrån KRAV-märkta uppfödare och ifrån frigående höns......annars blir jag upprörd. Kyckling och äggproduktion är ett slaveri utan dess like, alla vet men alldeles för få bryr sig! Vad det någon som sa GLAD PÅSK!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde "Din Tupp" i Cyberhönsgården!

4 kommentarer:

Hanna sa...

Självklart blir det krav-märkt frigående höns utomhus med ekologiskt foder. Vad spelar det för roll att de är dubbelt så dyra, det är inte dyrt ändå för vad de producerar. Tack för kommentaren inne hos mig!

Hanna sa...

Förresten: Klart man kan köpa boken genom mig, men det blir 2 kr dyrare än genom Adlibris. Portot är tyvärr hela 45 kr som privatperson och jag har inget avtal med Posten. (143 kr på Adlibris, 145 kr genom mig. Eller så lånar man gratis på biblioteket.) Däremot får man såklart en personlig hälsning om man köper genom mig. :)

Tankar vid midnatt sa...

Självklart kravägg! Så du kunde inte hålla dig borta från Blåkulla i går kväll - en uv förklädd till häxa! Du trodde inte att alla dina bloggkvinnor skulle upptäcka dig - skrattretande!!! Påskkram

BP sa...

Det blev båda kravmärkta OCH bruna ägg. Vilken kombo!.
Efter Jamie Olivers reportage om hönshållning i England för något år sedan finns det inget annat alternativ för mig. Gud så präktig jag låter.

PS. Älskar bilden. Använde den för några år sedan på bloggen och fick bra många kommentarer om man säger så;-)
Glad Påsk på dig!