tisdag 5 april 2011

"Nu blev jag lite ledsen.....Sperma Del II......!"


Fan jag blev nog lite ledsen när jag gjorde inlägget nedan! Hade gett mig bara "den" på att inte göra något mer inlägg idag, men bloggen är ju inte bara ett trevligt "umgänges forum" det är ju också en slags terapi!

Nu vill jag faktiskt bli tröstad av alla läsare, sedan vill jag också som den fåfänga Man jag är höra hur fantastisk jag är!

Ska berätta...........!

Jag och Lilla Frun är mycket glada och stolta över våra tre fina Barn, hade hon inte fått hormonrelaterad foglossningproblematik som i sintur ledde till svåra smärtkomplikationer då hade vi skaffat fler barn, åtminstone 1.....hm...okej då 2 stycken till då!

Nu är vi djävligt glada och tacksamma för de tre barn som vi fick.........men förnuft och känsla är två helt olika saker!

En sak är/var säker det var att Lilla Frun inte skulle klara en graviditet igen. Även risken att sätta igång de olika hormonprocesserna skulle kunna vara ödesdigra för henne!

Så det fanns bara en sak att göra, antingen sterilliserade hon sig eller jag!

Det finns faror med kvinnlig sterilisering eftersom ingreppet görs under narkos och sker invärtes och Lilla Frun hade fått nog av stora operationer och narkos, så ansvaret låg på mig tyckte jag!

Fanns bara en sak att göra........kapa sladdarna! Nu kommer vi till en djävligt sorglig sak, när jag skriver "kapa sladdarna" så vet jag att massor av människor faktiskt inte riktigt vet vad det innebär i praktiken. Spelar ingen roll hur välutbildade människor är inom en massa områden, hur människokroppen fungerar är många skrämmande dåliga på, jag vet! Jag lägger in en länk här för dem som behöver läsa på! Klicka på Urologkanalen eller NetDoktor!

Träffade en kille för ett tag sedan, han var Advokat, han trodde man "pumpade luft" efter sterilisering..........han ska få T-Shirten på bilden ovan, har beställt 4 stycken härifrån!

Dagen då jag "kapade sladdarna" blev oförglömlig ur många synpunkter!

Jag var helt ensam på operationsmotagningen, inte en käft faktiskt, sedan kom en sjuksköterska och ropade upp mig. Glad och trevlig på alla vis och hon frågade mig om jag stod fast vid mitt beslut........absolut....en Viking backar aldrig! Sedan fick jag lägga mig upp på operationsbordet! Sedan tog de två kvinnliga sjuksköterskorna bort min sterila "pläd" som jag fått att ha runt höfterna..........Oj, sa det högt och storögt när de såg vad jag visade upp! Tänkte först att det var mitt välskapta organ de tittade på så gillande, men det var det inte alls, det var att de inte fanns ett enda hårstrå kvar i de nedre regionerna!

På informationslappen så stod det att man skulle ta bort håret i ljumskarna själv, aldrig i livet att jag rakar pungen, så jag hade köpt något slag hårbortagningsmedel som resulterade i att allt djävla hår försvann......liten miss...kände mig naken...bokstavligen...jag smetade in nog lite för mycket, inte lätt att veta inte!

Sedan sa den andra sköterksan till den andra: - Konstigt vad det luktar persika!

Ja va fan, det var mitt fel det också fick jag erkänna, det där djävla hårbortagningsmedlet var med persikolukt! Jag hade ju ljugit och sagt att det var till min fru som skulle ta bort hår på benen när jag köpte det!

Sedan lekte de med min Snopp, jag faktiskt, de skojade om vart de skulle tejpa upp den, höger eller vänster eller rakt upp, bara att välja sa hon medans hon "vevade runt med snorren" som en joystick. Mycket konstig situation, till sköterskornas försvar så måste jag säga att de var mycket hjärtliga och jag fick beröm för mitt beslut.

Sedan kom det värsta, Kirurgen kommer in.........han var tack och lov ärlig och frågade tillsammans med en kollega om det gick bra att en "kirurgelev" gjorde ingreppet?

Vilken djävla fråga! Klart det måste vara första gången för alla, men jag är inget "elevarbete" så det gick jag inte med på! Då sa den trevlige äldre Doktorn att han var handledare så om jag inte ville det så skulle det strax komma in en mycket erfaren "pungsnittare"!

Väntade ett tag...........vad händer, det dyker upp en liten Indisk LäkarFarbror, han berättar att han ska utföra ingreppet och att han jobbat i Indien i många år med sterilisering av män!

Minst 2000 sa han! Varsegod........."Skjut Man skjut"!

Allt gick galant, han slant inte med kniven, utan skalpellen skar där den skulle!

Innan han "snittade mig" hade jag en fråga som jag inte var riktigt säker på......."Hur många procent äv sädesvätskan är spermier undrade jag?" Lite fundersam var jag!

"-Inte vala ololig sa han med sin underbara indiska brytning, spermierna utgör endast cirka 3-5 procent av sädesvätskan!" "Aha.....skönt att höra sa jag, vad gör det på 2 liter!"

Den ena sjuksköterskan sa att hon bodde i närheten av där jag bor, hon hade munskydd så jag vet inte riktigt hur hon ser ut! Fast hennes ögon minns jag och det finns en kvinna som ler lite extra emot mig varje gång jag kliver på bussen..........undrar om det inte är "Joystick" kvinnan?

Jag tänker inte säga något för tänk om det är fel.............vilken konstig inledning på en "busskonversation" det skulle bli...............? Nu har jag skrivit av mig.......nu är jag gladare!

Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson "Din persikopung" i Bloggparadiset!

5 kommentarer:

Lippe sa...

En viking kan vara så mycket mera än bara en viking, han kan vara en bra karl också.
"Bra karl" är ett kriterie jag använder mig av i sökandet av partner. En bra karl ska vara en som är lekfull men som tar ansvar. Du tar ansvar för ditt och din frus gemensamma liv på så många sätt att jag istället för att avundsjukt sjunka ner bland kuddar och muttra så blir jag jublande glad!! Dom finns!! De braiga karlarna!!!! Sedan har du ju en väldigt stark och modig kvinna vid din sida som antagligen skulle vara den som styrde i byn när alla vikingamän var borta på plundringståg. Hon är ju inte en blyg viol precis...
Jag hade en karl som lovade att snöpa sig så att jag slapp att äta piller, han lovade i sju år...
Hur han gör nu bryr jag mig inte om!
Det är ju en mindre sak att mannen gör det, rent medicinskt alltså! Här får man betala sådana ingrepp sjäv och då är det bra mycket dyrare att kvinnan streiliserar sig så då blir det en kostnadsfråga också!
Jag har förstått att du är en "bra karl" men var rädd om dej också, om du kör slut på dej har varken du eller frun någon glädje av dej!
Känns det lite bättre nu?? Du vet ju att manlighet och ära inte sitter i spermierna! Dom behöver du ju inte sakna! Och t-shirten är så rolig att jag önskar att jag kände någon jag kunde ge den till :)
Massor av kramar nu och så är du rädd om dej!!

Baronessan sa...

Okej - du är fantastisk! Tack för den informationen. Nu har man ju passerat bäst-före-datum så här fastnar inga frön längre så min Gubbe behöver minsann inte snöpa sig. Hoppas det inte blir alltför jobbigt när persikan blir hårig igen ;)

Huskatt sa...

Det låter som om allt gick smidigt och fint :D Mycket bra.

L sa...

Håller med allt som Lippe skrivet och tack för dagen goda gapflabb (Skånska för gapskratt) x flera. Kanske är det sjuksköterskan i mig som skrattar igenkännande eller din goda berättarförmåga. Strunt samma t-shirten är urhäftig!

Anonym sa...

Hurra jag är gift med en Viking,
jag har ju misstänkt det länge
men nu fick jag det bevisat!!
TACK
Maritha