tisdag 5 april 2011

"Sperma....helt klart ett Oumberligt ting.....!"


Jag borde egentligen inte läsa morgontidningarna, de väckor så många frågor inom mig! Idag läser jag i Svenska Dagbladet om att allt fler kvinnor väljer att åka till Danmark och där låta sig insemineras! Jag känner dessutom två kvinnor som gjort samma sak! För en tid sedan så träffade jag dessutom en kvinna som jag kom i samspråk med på pendeltåget. På något vis så började vi prata familjeliv och jag fick snabbt reda på att denna Lilla Pojkes Pappa var en okänd Dansk Donator! Uppriktigt jag vet inte hur jag ska ställa mig till den här frågan, visst känner man sig lite åsidosatt som Man, fast å andra sidan så förstår jag Kvinnorna mycket väl. Det finns djävligt mycket att önska av oss, "Det Manliga Släktet".........Titta bara hur det gått när jag sökt på nätet med "Ljus och Lykta" efter Män som precis som jag tagit hand om Fru och barn i princip själv under småbarnsåren! Nu sitter jag och bloggar istället med ett hundratal kvinnor, absolut inte något fel alls, tvärtom! Se även i marginalen till höger, finns en sajt som heter Coola Pappor, inte ens det projektet fungerade som det var tänkt!

Det kanske är så här en Moderna Mänskilgheten 2.0 kommer att fungera, intelektuella Män som donerar sperma till intellektuella Kvinnor! Fast jag klagar inte har under 20 års tid faktiskt fått 3 erbjudanden om att bli "Egen leverantör", just för jag är en så fantastik Man! Lite stolt faktiskt.......eller inte.........."det är bara mina gener ni är ute efter"!

Förbannat svårt ämne det här..........jag tror inte jag kan ha någon direkt "åsikt"......."bara alla blir glada på slutet" känns det som! Kvinnor har på något sätt alltid ordnat så de blivit gravida om de velat. Min favorit var vår Finska städerska på mitt första jobb för 30 år sedan.

Hon sa helt sonika: -Att nu satan var det dax för syskon till Minna och Petri!

Min dumma fråga: - Vill din man ha fler barn?

Hon skrattade högt: -Vad tror du Finlandsbåtarna är till för?

Oumberlige Peter var en väldigt oerfaren och oskyldig Man/Pojke på den tiden så jag fattade ingenting..........sedan började jag åka Finlandsbåt, men det är en helt annan historia!

Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson, 1:a pristagare i ett spermarace 1964!

PS: Det mest obehagliga i det hela är att det just nu kanske sitter några "Danskdjävlar" dricker öl och tokrunkar i plastmuggar och nöjt stönar för sig själv.........."Nu Svenskdjävlar nu invaderar vi er igen...Stockholms blodbad i modern tappning helt enkelt.......Stockholms spermiebad!

3 kommentarer:

Lippe sa...

Snygg avslutning!!!
Kraaaam :)

Lena sa...

Skratt! Glad att man kommit i den ålder då det sexuella inte längre har med barn-allstrande att göra, utan it´s just for fun and pleasure!!!

Anonym sa...

Jag har detta nära inpå mig,
två kvinnor som åkt till Danmark i
samma ärende, nu är dom lyckliga
mammor till ett barn, jag har inget
att säga om deras handlande annat
än vad ska barnet få för svar när
frågan "vem är min pappa" kommer
man vet att den kommer! Se bara på
TV:s program om adopterade som söker sina rötter. Jag kanske är
dum som lägger mig i jag har ju
fått barn på det gamla vanliga sättet, men det går ju av skaffa
barn med ett manligt par och ha
delad vårdnad, då är många fråge-
tecken uträtade.
Go kväll önskar
Maritha