söndag 17 april 2011

"Sådärja......nu den optimala Påskhälsningsbilden.....!"


Djävlar vad allt blir bökigt ibland! De trogna läsarna av Oumberligabloggen vet att jag ibland försöker producera eget bildmaterial bl a till Oumberliga Bloggens Kalendrar! Trogna läsare vet också att jag utöver arbete inom vården jobbar med husbyggnation! Ikväll blev vi äntligen klara med köksgolvet i en ny kåk, som tack fick vi en massa chokladägg av golvfabrikanten som skulle fotografera när allt var klart! Vad händer.....jo, det som bara kan hända sedan Oumberlige Peter började i "byggsvängen" och via aktiv samtalsterapi lärt de mest råbarkade byggkillarna att bejaka sina kvinnliga och konstnärliga sidor! Det enda jag behövde säga nu när fotoutrustning en ändå var riggad inför "golvjobbet" var: -Grabbar vi får inte glömma att ta månadens bild inför April 2012 kalendern!

Krille som har snyggast rumpa av oss slängde direkt av sig kläderna! Tobias sprang över till grannen för att låna deras gulliga riktiga kanin! Det sket sig direkt! Det var meningen att Krille skulle titta så där kalderkåt direkt in i kameran, men han var hel allergisk och fick på en minut helt röda rinnande ögon och nysattacker! Vi fick strunta i bilden där han precis som på de "Brandmanna Kalendrar" jag ordnat fram sitter och gosar med något mysigt djur, då oftast en katt! Erik tog bilen hem och hämtade sin kanindräkt!!!! Alla blev lika chockade! Varför hade Erik en kanindräkt hemma? Sedan hällde Richard ut alla chokladägg över Krille! Då säger helt plötsligt fotografen ifrån golvfirman att nu ville han inte vara med längre! Vilken tönt, jag knäppte bilden istället, vi fick inte till ljussättningen ordentligt och chokladäggen smälte av värmen ifrån byggbelysningen på Krilles skinkor! Då skojade Erik att han kunde slicka bort chokladen......va fan.....nu är vi riktigt oroliga för Erik, först kanindräkten hemma och sedan erbjudandet om att slicka bort chokladen. Vi har nu bestämt att Erik i fortsättningen för duscha själv efter innebandyträningen! Hmmm.....det här blev visst ett långt inlägg, det jag ville var ju bara att börja hälsa till alla läsare....GLAD PÅSK!

Vid Datorn som vanligt Ulv Röde "Din Påskhare" i Cyberäggsmeten!

1 kommentar:

Tankar vid midnatt sa...

Visa nu att ni är RIKTIGA MÄN som är så trygga i er manliga identitet att ni inte mobbar ut Erik utan klarar av att duscha med honom i fortsättningen. Tyckte inte bilden var så bra - bättre kan du!

Massor av skratt och kram