måndag 18 april 2011

"Vi är Familjen Lego.......!"


"Legofantaster i allen länder, förenen Eder"! Vad kan man mer säga efter att ha läst detta journalistiska mästerverk till artikel om Lego! Bilden ovan är väl inget Lego egentligen vill förknippas med, men det tar Lego till en annan dimension För när ungarna är stora och flyttat och deras tusentals legobitar ligger i kartonger och lådor, då kan känslan bli för stark och det fantastiska "Legoskapandet" tar sin form!

Vi är verkligen Familjen Lego personifierade, vi har i princip allt som Lego skapat i produktväg de sista 20 åren, ja faktiskt det "senaste" också, jag har ett 20-tal oöppnande Legokartonger på "lager". Självklart är det "helgerån" med en oöppnad Legokartong, men jag köper alltid två av samma sort! Det självklara sommar resemålet under många år var Legoland i Billung och när vi för en tid sedan var i Disneyland Paris var vi alla överens om att vi borde varit i Danmark istället!

Det är ju inte bara Legoplastbitar som inhandlats utan även Legos klädkollektion har vi ekiperat både oss och barnen med! Ja som sagt Lego är familjen Olofssons liv och det lär så förbli!

Helgerån att skapa något som på bilden ovan av barnens gamla "klotsar", inte alls, Lego ska sätta fantasin i rörelse och all fantasi är bra fantasi, vissa saker ska visserligen bara stanna i "fantasins värld", men människor som bygger Lego startar inga krig! Som sagt, läs den ultimata Legoartikeln här i Svenska Dagbladet!

Vid Datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson

Inga kommentarer: