söndag 24 april 2011

"Jesus behöver mig...Påsk trots allt.....!"
Vad konstig allt kan bli! Klockan 4 inatt ringde min äldste son ifrån Stan (Stockholm) och frågade om jag inte kunde komma och hämta honom! Han var lätt "glad i hatten" kan man säga, nu är han 23 år gammal och har egen lägenhet, men han vet att Farsan alltid ställer upp om det är något! Sagt och gjort, hämtade honom sedan hem till oss för en nattmacka och självklart måste han ju få sitt Påskägg också! Sedan skjutsade jag hem honom, fast fåglarna hade då börjat kvittra så Oumberlige Peter blev lite "pigg", åkte in på en nattöppen statoilmack och köpte en biltidning. I denna bildtidning som bara specialiserat sig på Volkswagen bilar så hittade jag ett skivomslag som jag fastnade för. Ett skivomslag självfallet skapat under det vansinnigt underbara 1970-talet! Ett helt Oumberligt skivomslag, sedan tog det över en timme att hitta någon som hade det till salu........nu beställt via nätet ifrån London, bara 10 pund plus frakt. Orginalutgivning Westminstergold!
Ja, sedan får man inte glömma att det faktiskt är påsk så jag beställde en kul skiva till, se ovan, den fick jag för 2 pund i samma paket! Jag är egentligen inte samlare av skivomslag, men det börjar bli några hundra nu, så jag får kanske betrakta mig som en slags samlare....fast bara av helt Oumberliga skivomslag! Gillar du också roliga skivomslag titta då in här hos Getbig eller hos min klara favorit alla kategorier Katastrofala Skivomslag! Klockan är sju på morgonen, måste sova ska ju jobba ikväll....fast det är ju inte alltid så lätt att lägga sig när världen är full med allehanda Oumberliga Ting!

Vid Datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson!

7 kommentarer:

Jess sa...

Det översta skivomslaget är ju bara hur roligt som helst!! Undrar hur många ex de sålde? :)

Lippe sa...

Sov gott och glad fortsättning på påsken!
Jag saknar de gamla konvoluten! Känslan av att komma hem med en ny platta, lägga den på tallriken och medan man lyssnade sitta och skärskåda allt på omslaget. CD-fodral känns inte riktigt på samma sätt!

Anni sa...

Grattis till två finfina kap!

Jag skickade iväg alla mina LP-skivor i en flyttkartong till min bror, men nu plockar dottern hem dem igen, en efter en...

Dock har jag betydligt snyggare (?) och maskulinare typer på mina omslag!

Anonym sa...

Ja du en sån frisyr tog en bra
stund att tupera som besatt sedan
kamma ner det översta och sen
massor med spray, det var tider det!
CD-fodral är helt värdelöst om man
jämför med "riktiga" skivfodral!
Maritha

Någon tyckte att du fick många
kommentarer av Anonym, jag har ingen blogg och heter Maritha
vad ska jag göra, lämna pers.nr
och karta till min bostad??

Rödluvan Betty sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Rödluvan Betty sa...

Hon till höger på det första skivomslaget påminner om min mor och mormor, ser även mig själv lite där:p
Och om det gick att vara vaken 24h runt så skulle jag, men ögonlocken säger ju nej!
Finns tuusen omberligating som väntar på att bli hittade:)
Somliga hittar ju guld när dom plockar svamp så vem vet vad som väntar en därute! //Betty*

LillaFlisan sa...

hjäääääääärtaaaaat!
nja, tillbaka till bloggandet kommer jag nog inte men rackarns så glad jag blev av en hälsning från dig i mailboxen! Så jag gav mig ut i blogglandia bara för din skull, raring!
För gudarna ska veta att det var rätt länge sedan jag surfade runt bland alla fantastiska bloggar.

Just nu i skrivandes stund sitter faktiskt jag och väntar på att tiden ska gå lite fortare och att jag ska kunna hålla mig vaken nån timme till för här ska det också hämtas ungar som är ute och "utvecklar sin sociala kompetens" ;)....

hoppas att allt är väl med dig och hexan och att ni får en fin annandag påsk!

största kramen!

Flisan