söndag 3 april 2011

"Täppt i näsan.....!"


Nu har jag pumpat näsan full med Nezeril...klockan är nu snart halv fem på natten....måste sova nu! Visst har vi bra trist "nässprayreklam" i Sverige, alla har väl sett den där trista vid Busshållplatsen. Asonor har en rolig ovan tycker jag "Give back his dreams"! Fast i Sverige hade den säkerligen blivit anmäld......!

Vid datorn Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Nästäppa i Cyberkranen!

3 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Hej!
Det du skrev hos Caja om Lippes sjukförsäkringskatastrof var himla bra formulerat. Inte märkte jag att du inte var klar i skallen. Undrar hur skärpt du är när du är klar i den......
En bred opinion behövs. Det enda jag kanske inte håller med om är att det skulle behövas höjda skatter. Pengarna finns men administreras bort. Så är det. Vi skulle behöva stänga hela vårt land i ett par dagar och skrota vissa administrativa enheter och börja om från början. Och börja om småskaligt, smidigt, flexibelt och effektivt.
Det känns ibland som om vi håller på att kantra.....
Ja, det var det, det. Jag borde nog ta och sussa kudden nu!
'Kram på dig
Agneta

Lippe sa...

Tack för din stökiga röriga sköna kommentar hos mej. Jag blir helt sjukt varm och glad av alla som kommenterat och länkat.
Jag tror att människan är god och i grunden vill så väl!! Allt känns lättare idag och jag går omkring inesluten av en massa goda vibbar jag fått i Blogglandia!
Love U all!!!

BP sa...

Krya på dig!!!

PS. Den snutten skulle garanterat hamna hos DO.DS