måndag 11 april 2011

"Spermaveckan fortsätter ännu en vecka.....!"


Hade verkligen inte tänkt att skriva mer om "spermadonation", men så dyker det upp en ny artikel i Svenska Dagbladet! En allvarlig och fin artikel om problematiken med "donation"!

Självklart blir jag mer och mer tveksam till anonym "donation"! Fast jag gillar den lesbiska Mammans öppna attityd och att hon berättar om de frågor som dyker upp! Hon beskriver att det är jobbigt att vara "ensam" förälder, inga problem hon behöver bara höra av sig till Mig och Pockethexan, alltså Min Fru så kommer vi över och är barnvakt någon kväll. Djäklar vad vi saknar småbarnsåren! Tänk dessutom vilka helt opedagogiska Pappa sagor jag kan berätta, precis sådana underbara berättarsagor som jag berättade för mina Barn när de var små, sådana sagor som får ungarna att "hålla sig på mattan" och titta en gång extra under sängen innan de somnar, i bästa fall så kommer de och vill sova hos en! Mysigt!

Som vanligt inga "svar" här på Oumberliga Bloggen, men det lutar nog åt att jag bäst gillar de homosexuella föräldrar som helt enkelt "byter grejjer med varandra"! Fast om man inte hittar några "snälla fikusar" så får man göra som Mamma Ylva i artikeln, ta en sväng över sundet få en "lille en" i strupen och en "annan Lille en" i hugget! Som sagt heders åt Mamman i artikeln för sin öppenhjärtlighet, jag är helt övertygad om att hon är en perfekt Mamma och att hon fixar det hela galant! Som sagt barnvakt finns på jernsaxen@live.se !

Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson!

Inga kommentarer: