onsdag 18 maj 2011

"Erotiska möbler.....Kamprad är en torrboll....!"


Uppriktigt nu är jag sur igen, vad är det med folk egentligen? Ser att jag är "bortplockad" på ännu två bloggar, ja ni vet, den där lilla rutan där det står bloggar jag följer! Det är ju i sig helt okej och det respekterar jag till fullo, men och det är ett stort men, jag ser att jag fortfarande får besök av dem. Undar om alla vet vilken teknik de använder, allt man gör här i "cybervärlden" sätter sina spår! Fast uppriktigt, det är nog mer deras problem än mitt! Min mission är ju att sprida "De Oumberligatingens Budskap"!

De börjar sprida sig att jag startat Galleri Erotic Banana of Sweden, så min mailbox är fylld med trevliga affärsideér. Nu är jag ju en dubbelarbetande trebarnsfarsa med en Fru som jag dessutom är deltids personligassistent för så tiden är knapp! Dessutom är jag mer trött än pilsk! En sak är klar att bara visa på "Erotisk Konst" räcker inte, klart Galleriet kommer att ha en rejäl möbelhörna också! Samt en bokavdelning som sköts av PocketHexan!
Stolen ovan såg jag för något år sedan i Köpenhamn och då tänkte jag bara: "-Hmm...vilka fula veck det skulle bli på kavajen om man hängde upp den på den stolen!" Allt i betraktarens ögon!
Nu visar jag inte fler möbler här, Min Dotters Kompisar läser den här bloggen, till hennes stora stolthet ska tilläggas (Hon är snart 18)! Men WTF lite seriös familjefar vill man ju verka vara, så vill du se fler möbler går du in här på Bala Studios.

Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din MöbelButik i Cyberrymden!
PS: Furnime , klicka på den länken en av de bättre Möbelsajterna, självklart med möbler ifrån IKEA också!

3 kommentarer:

Mina dagar sa...

Jag håller med Kamprad är en torrboll:)
Det här kallar jag funktionell stol!:)

Baronessan sa...

Jättebra med möbler där man även får beskrivet hur dom ska användas!
Jag är minsann ingen "bortplockare" jag! :)

BP sa...

Alltså personligen tycker jag nog mera att möbeln ser extremt obekväm ut. Nej, jag föredrar nog en mjuk och fin säng;-)