torsdag 5 maj 2011

"Mask i mulen vs spik i foten......!"




Följer upp inlägget nedan om flugan som sprutar larver i mulen på älgar, se artikel i Svenska Dagbladet!

Hoppas du ätit frukost, annars bör den lite "känslige" inte läsa det här och ännu mindre titta på den länk som jag hänvisar till här! När jag fick Neuroborrelia och blev sjukskriven i nästan 2 år läste jag på allt i "sjukdomsväg" som skulle kunna vara värre än just borrelia ifrån fästing, visst mycket av det jag fann i parasit/sjukdomsväg såg djävligt äckligt och otrevligt ut. Fast hederlig svensk fästingburen borrelia var inte att leka med när det satte sig på mitt nervsystem och jag blev förlamad och när det sedan angrep mig "psykologiskt/mentalt" då var det långt ifrån "Julafton", fast det positiva var att jag aldrig var ensam, "viskande röster" hördes hela tiden inne i mitt huvud! Fast om du blir en av dem som det "skiter sig för" och du behöver lite "mental hjälp" så hör av dig till jernsaxen@live.se eller min medicinblogg http://www.jernsaxen.blogspot.com/ så "hjälps vi åt", ingen ska behöva må så "dåligt" som jag gjorde eller bli så helvete dåligt bemött inom sjukvården! Fast nu ska vi "gotta ner oss" ordentligt i lite "parasitporr" klicka här och du kommer känna hur underbart det kryper under skinnet!

Vid datorn som vanligt om inte Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Microorganism i Cyberomloppet!

4 kommentarer:

Västgötskan sa...

Det är nog tur att man inte känner till ens en bråkdel av alla äckliga, jävligt skumma parasiter och sjukdomar som finns...

Sitter man och googlar så skulle man nog bli hypokondriker! :-P

Kram V

Baronessan sa...

Så bra att du berättade om mulmaskens bravader. Jag är ju en sån där konstig människa som gärna "gullar" med både getingar och humlor. Vore ju tråkigt om jag skulle få mask i ögat för det.

Lippe sa...

Klickar inte!! Vaknade med en fästing en bit nedanför ärret i morse (och då förstår du var den satt) så jag har all det där dagligen ikring mej så jag är nöjd med vad jag upplever iRL! Jag som alltid kärleksfullt lett mot humlor synar numera de samma misstänksamt innan jag ler! I min familj tror jag att vi haft fästingburna sjukdomar allihopa och fortfarande är det svårt att få sjukvården att ta reda på och ställa diagnos!! Känns som rysk roulette varje gång man drar loss en fästing!! Nä, jag klickar inte, vill inte veta om det finns något jag missat, räcker med den info jag har :)
Kramar

Klokegård - Designa ditt Liv! sa...

Jag fick borrelia förra året men drabbades inte alls som du. Jag hade bara lite feber och yrsel, tack och lov.

Önskar dig en underbar helg!