onsdag 4 maj 2011

"Har du 150 000 spänn över.....!"


Blev många inlägg som vanligt idag, men jag måste ju avsluta med något mer intressant än "dammiga byster" och "rynkiga indianer". Gillar du "Modernt fotografi" så har du chansen att idag att "ropa in" på Stockholms Auktionsverk detta mastodont foto ovan!

Information om bilden: 1331 D - NATHALIA EDENMONT Född 1970 Gustav Signerad, daterad och numrerad på baksidan Nathalia Edenmont 2009-2010, 2/6. Lightjet print, 150 x 195 cm, monterat på glas i svart träram, 161 x 206 x 7 cm. Signed, dated and numbered verso. Lightjet print. UTSTÄLLD Nathalia Edenmont, Eternal, Borås Konstmuseum 2011 Nathalia Edenmont, No Feel...Läs mer Utrop: SEK 125 000-150 000 (EUR 14 100-17 000)
Fast det här med naturlighet inför nakenhet kan man glömma. Detta foto som var uppsatt på en central plats hos Stockholms Auktionsverk, men hade få synliga åskådere, jag ställde mig som vanligt en bit ifrån och iaktog folks blickar.....och gissa om det tittades och det både länge och väl! Nyligen såldes det ett fotografi på en naken kvinna i ungefär samma storlek för över 2 miljoner, ingen chans att detta fotografi uppnår den summan! Men WTF 150 000:- spänn är ju inte kattskit det heller, ska nu väcka Lilla Frun för här ska fotograferas.............!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson!
PS: Bilden finns som "högupplöst" bara klicka så fyller den din skärm! Jag har ju många "inredningsbloggare" som tittar på min blogg och divanen har en mycket intressant ornamentik!

3 kommentarer:

Freedomtravel sa...

Problemet är väl det där med att man inte har 150 000 spänn över... (Vem har förresten det när man har husbil? ALLA små futtiga tillbehör man tittar på kostar ju minst 10 000... man kan ju knappt köpa en kaffemugg utan att det börjar eka ödsligt i plånboken). Annars skulle ju den där divanen med de fina ornamenten passa utmärkt i vårt vardagsrum... kanske?

Baronessan sa...

Varför skulle man lägga ut 150 tusen när man kan få en hel hoper karlar att klä av sig för ett foto? Det finns ju några stycken som har gott ego och det är bara att trycka av och förstora upp.

BP sa...

Säg som så: jag gillar varken killens hår eller ögonbryn, dessutom tycker jag att soffan är ful. Nej inte ens en hundring för det fotot;-)