torsdag 19 maj 2011

"Hjälp..... jag blir mörkrädd..dödshjälp ja tack.........!"



Allvarligt Vänner.......jag hade stora planer för idag och vad jag skulle göra med min blogg "Oumberliga Ting".......jag började på ett inlägg om att Sjuksköterskorna på Svenska abortkliniker mår psykiskt dåligt när aborterade foster i 18 veckan får ligga på en filt och sprattla tills de självdör. (Socialstyrelsen har fått skrivelsen och ska se över ärendet).

Jag hade också tänkt att publicera ett brev ifrån Läkare utan Gränser om Sverige och andra EU länders ansvar i flyktingfrågan, eftersom vi faktiskt delatar i kriget i Libyen Hade också velat göra fler inlägg på min andra blogg, Medicin och Omvårdnadsblogg Jernsaxen....men jag orkar inte och vet att folk i "bloggvärden" inte riktigt heller orkar......för så är sanningen....det har blivit för "mycket" av för "mycket" för många av oss!

"Vad blir det istället då?" Kanske vän av ordning undrar? Jo det ska jag skriva om nu:

Ponera att Oumberlige Peter hamnar på sjukhus, ponera också att "Sexköpslagen" rivs upp och att man anställer folk på Svenska Sjukhus för att hjälpa Patienterna med deras sexuella behov!

Ponera även vidare att Oumberlige Peter har en viss kroppsdel som fungerar utmärkt och att någon tokig fan tänker råda bot på det i tron att de gör mig en tjänst! Nu fantiserar vi vidare.....jo vad händer, tänk om det är Kärringen på bilden ovan som kommer in för att göra mig "friskare".......säger bara en sak, att innan "sexköpslagen" ändras så måste vi se till att vi får frågan om "aktiv dödshjälp utredd först! Ja, jag vet att jag har "livlig fantasi"......men det här är en sanning i Tysklad och Helga ovan är Sexsköterska. Vill du har en "seriös" bakgrund till detta inlägg så går du in på Svenska Dagbladets nätsidor här! Hjälp......ser hon inte lite pilsk ut....hur ska man skydda patienterna ifrån henne?

Ännu en fundering, en tanke ifrån Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Doktor i Cybersängen!

PS: Ännu mera obehagligt är att hon har Greta Garbo på väggen i sin "sexstudio".....jag ryser...och inte av välbehag......tänk om hon leker att hon är Greta Garbo!

Bilden har jag "lånat" ifrån Svenska Dagbladet, som trogen läsare så hoppas jag det är okej! Jag tror knappast Svenska Dagbladets Chefredaktör heller vill att vi får Tyska Sexarbetare på Svenska Sjukhus!

1 kommentar:

BP sa...

Nu vet jag ju inte hur sugen man är på sex om man är sjuk... troligen inte alls eller...
Men ponera nu att patienten är kvinnlig och vill ha sina behov tillgodosett - undrar alltså hur den manliga motsvarigheten till Helga då ser ut...