söndag 17 april 2011

"Det här med att vara nudist är det inte lite överdrivet...Glad Påsk Del III....!Får hela tiden en massa förfrågningar om att vara folks kompis på Facebook.....så himla trist! Självklart är ju inte själva "förfrågningarna" trista, de är jag mycket tacksamm och glad för!

Sedan en tid är jag "Second Lifeare"........där kan jag vara mig själv! Våren har kommit till våran Värld och jag kan äntligen gunga naken i grönskan! En dag så träffade jag en kvinna där.....vet ni vem det visade sig vara, jo Lilla Frun! Helt djävla galet, vet ni vad hon håller på med där då? Jo, köper skor hela tiden, helt hopplös! Världen är helt galen och Cybervärlden är inte mycket bättre den heller, men som jag alltid sagt, det var inte jag som började! Kom liljor och akveleija, kom rosor och salivea, kom hjärtans fröjd.........kom till Secondlife så träffas vi där!

Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson!

PS: Var det någon som sa GLAD PÅSK?

2 kommentarer:

Rödluvan Betty sa...

Glad Påsk Ulv Röde! Det roliga är att jag och min "chilenska prins" träffades på ett sådan plats som i secondlife hahaha tänka sig att ibland så händer det!:)

Anonym sa...

What's Going down i'm new to this, I stumbled upon this I've discovered It
positively helpful and it has aided me out loads. I am hoping to contribute
& assist different users like its helped me. Great job.


My web page; Ipad Mini