söndag 4 september 2011

"Analys av mitt dåliga humör.........!"


"Om jag inte är glad så är jag förbannad" skriver jag i min egen presentation av mig själv! Sista tiden så har jag faktiskt var mer glad än förbannad och det känns mycket bra måste jag säga, bla mycket mindre huvudvärk och yrsel!
I vintras var jag på så dåligt humör att det kändes farligt både för min egen och andras hälsa!
Jag är gift med världens klokaste och gulligaste Människa, allas våran Pockethexan, på min blogg kallad "Lilla Frun". Hon föreslog att jag skulle söka professionell hjälp. Sagt och gjort, en av "arbetsmetoderna" hos denna beteéndevetare som jag konsulterade var att fotografera min ilska, precis när den uppkom! Titta sedan på bilden och börja analysera vad det är jag ser! På såvis så skulle jag bli lugnare. Vid detta tillfälle som bilden ovan togs så fungerade det mycket bra! Den framförvarande bilsten har nog ingen aning om vilken tur han hade att jag gick i denna "terapi", annars hade jag nog "slitit ut fanskapet ur bilen, petat ut hans ögon och pissat huvudet fullt"! Men som sagt, nu varken gjorde jag det eller skrek det till honom via ett nedvevat fönster! Vill poängtera att ilskan berode på att denna bilist, tog en genväg via kollektivkörfältet för buss och sedan trängde sig in framför mig så jag fick tvärnita!
Varför visar jag då denna bild idag? Jo, jag har börjat min "självterapi" inför Husbilsresan till Bok och biblioteksmässan i Göteborg! Att köra Husbil i Göteborg kan fresta på även den mest balanserade bilist psyke. Undra om Göteborgarna överhuvudtaget känner till "blixtlåsprincipen"?
Åter till analysen! Vad är det jag ser när jag tittar på bilden så här ett halvår senare!
Jo, helt klar en Man i sina bästa år, 105 kilo vibrerande hane, bara en lagning i munnen, friska och starka tänder beredda att bita strupen av varenda djävla bilist som tränger sig framför mig så jag behöver bromsa! Och är det inte egentligen så att vi Vikingar faktiskt mår bäst när vi får "vittring" på blod och "strid" är det inte det vi lever för?
Vid datorn som vanligt UlvRöde alias Peter Olofsson Din Viking på Cyberhavet!
PS: Har fått klagomål att jag gör för många inlägg när jag väl skriver, vill bara tala om att det blir ett till snart och det ska handla om Min Kära Hustrus relation till krokiga penisar!
Snacka om "cliffhanger" va?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, vilken djävla "Gubb blogg" det här är! Fast jag gillar det ska du veta!
Bor i norra Sverige så jag flyger till Bokmässan, vill inte hamna i rusningstrafiken med dig!
Kramis ifrån Bibliotekarien!

Anonym sa...

Hej! Bibliotekarien här igen! När kommer inlägget om krokiga penisar? Ska man sitta och vänta eller hinner jag ut och gräva lite i trädgården?
/Kramis B

Tankar vid midnatt sa...

Just kommer jag inte ihåg vad du skrev om bara den intressant avslutningen. Är som tidigare sagt intresserad av lust, sex mm. i morgon ska jag gå och lyssna på en föreläsning om "Lust och olust i ett sexualiserat samhälle" med följande innehåll: Vad tänder vi på? Och vad får oss att kallna?
Kram från Skåne

BP sa...

Ja sådana bilförare som dig är jag lite rädd för. Har du aldrig chansat och varit "olaglig" genom att ta bussfilen, köra fortare än tillåten eller sno en parkeringsplats från en som var där "före" dig.
Jag tar sådana risker och står för följderna (böter till exempel i fall ett eller två), men jag skulle inte vilja bli stgrypt av dig.
Take it easy before you go crazy, det är mitt motto och råd till dig!!!

desperat hemmafru sa...

Vilken härlig bild!

Att bo utomlands ger en onekligen nya perspektiv på tillvaron. Till exempel hur det fungerar i trafiken både hemma i Sverige och utomlands. I Belgien till exempel. Där är det fullständigt kaos i trafiken - MEN man hjälper vaqrandra hela tiden! Släpper in, flyttar på sig, backar, krånglar... utan att någonsinn gnälla! (Enda gången de blir irriterade är när du tvekar. Så länge du visar vad du vill - FINE!) I Tyskland är det inte alls samma trafikkaos, men här hytter de med nävarna och tutar för saker man inte ens förstår. De tycker att du ska kunna läsa deras tyska trafiktankar och det är fane mig inte lätt. Och i Sverige då? Ja, så här i efterhand skäms jag när jag tänker på hur man burit sig åt... -Nej för fan, släpp inte in den där idioten som åkte för fort i ytterfilen. Han bara tränger sig... (Eller har bråttom till sjukhuset, eller har kört fel, eller... Ja vad vat JAG egentligen???) Fram för större tolerans i svenska trafiken säger jag! Då slipper du ta så många "snyggfoton" också... ;-)

Fru S sa...

Nej
Mitt folk i Göteborg har inte en susning om vad blixtlåsprincipen går ut på.

Jess sa...

Efter att ha varit ute och kört skulle man behöva en annan terapitimme! ;)