söndag 18 september 2011

"Det pågår någonting här..........!"Var just inne på en trevlig och fin blogg. Letar recept inför kvällens Familjeträff. Så dyker denna maträtt upp "Korv i våffla"! Med ens blir jag lite orolig, pågår det något i köken vi män inte känner till, är det en matrevolution eller något annat på gång. Något får mig att må lite "illa"....korv i våffla ser inte så aptitligt ut! Visar det för Lilla frun....."ser trevligt ut" sa hon....vad menar hon med det? Ser gott ut, skulle hon väl svarat? Frågorna hopar sig och jag blir mer och mer orolig, vad händer fortsättningsvis på matbloggarna!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Kock i Cyberköket!
PS: Bilden har jag helt fräckt "lånat" ifrån Marinasbay , en fin och läsvärd blogg om än lite oroande ur mitt perspektiv att se saker på! Fast jag kan ju ha helt fel, jag är ju trots allt bara en man som Unni Drougge brukar säga!

5 kommentarer:

Freedomtravel sa...

Jag röstar för skaldjuren. Men små städer har konstiga matvanor så är det bara (med risk nu för att stöta mig med alla småstadsbor). Titta på det här med plankstek bara! Jag trodde att den här rätten gick ur tiden för 15-20 år sedan. Sedan, 10 år senare, såg jag den igen, när jag besökte en småstad. Då förstod jag, rätten hade inte alls gått ur tiden, det var jag som flyttat till Stockholm... (Hjälp, nu blev nog småstadsborna jättearga. Vi gillar ju småstäder.... ;))
När det gäller Loove machine röstar jag självklart för husbilen!
;)

caja sa...

Korv i våffla...NEJ TACK!! uuurrrkkk...

kolla inne hos mig vad jag har gjort idag Peter...

kram/caja

ps. hälsa dig gulliga fru från mig

Marina sa...

Det finns en anledning till att jag inte driver en matblogg ;)

BP sa...

Håller helt med Lilla Frun, men jag skulle inte stoppa det i min mun om man säger så. Ogillar korvar;-)

Per-Anders sa...

Jag har en egenkomponerad maträtt som är lite på samma tema: pannkakskorv. Har bloggat om det här:
http://peranders.blogg.se/2009/december/pannkakskorv-mat-for-man.html