måndag 19 september 2011

"Rädda Familjen Olofsson ifrån svält.......!"Rädda Familjen Olofsson ifrån svält var kanske lite att ta i, men att säga att Fru Olofsson behöver nya Prada kängor nu till hösten vore kanske ärligare! Jag vill gärna kalla mig "Antik handlare" men nu när jag skrivit om ärlighet, sanning och uppriktighet tidigare på bloggen så får jag väl kalla mig "loppis handlare istället", fast med vissa "antika inslag"!
Har just nu lämnat i en del prylar jag letat upp på loppisar under sommaren till Bukowskis här i Stockholm! Det mesta är nu sålt, men Rörstrand brick helvetet ovan går det lite "trögare" med!
Inte ett enda bud har inkommit till Bukowskis Market i skrivande stund! Hur står det till med folks smak egentligen? Nu alla bloggande inredningskvinnor, se till att Era karlslokar nu budar på den! Ja, jag vet, ek är inte så upphetsande, men "shabby-chicka" skiten i vitt så blir det en underbar kontrast till det blåa i keramiken! Brickan är i nyskick, troligtvis ifrån 1912. Det vore väl något att bli serverad kaffe/te på sängen på? Lägg ett "skambud" åtminstone så jag slipper hämta ut den! Då åker den i "soporna", har nog med "loppisfynd" hemma!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Skrotnicklas i Cyberloppisen!

9 kommentarer:

Alfahannen sa...

Nå, gamle vän, om de eländiga fruntimren inte kan få upp ögonen för en SÅ skön blandning av jugend och art deco, så är hoppet ute!

Jag skyller på Ingvar Kamprad, gubbfan. Hans imperium lämnar fler spår i svenskarnas hem än en skolklass leriga stövlar på ett nybonat golv.

Ring till Bukowskis och be dem lansera den som Shabby-chic, lantlig och romantisk så ska du se att din hustrus väna fötter snart äro Prada-beklädda!

Kram från en så sakteliga uppvaknande Alfahanne!

Åsa Ryegård sa...

Jag tycker att brickan är fin som den är jag. Fast det blir för dyrt att skicka den till Tyskland också. För övrig önskar jag att jag hade en loppistokig make jag med. Jag älskar att "fynda" lika mycket som min man hatar att jag gör det... ;-)

BP sa...

Tycker faktiskt att brickan är otroligt vacker. Jag kanske bjuder en hundring för den;-)

Jess sa...

Brickan är vacker, men jag behöver verkligen inte en. Men jag ser att Beate kanske räddar dig! ;)
Lycka till!

Alfahannen sa...

Jag gör ett nytt försök nu, min vän.

Du hittar mig här:

http://alfahannen.blogspot.com/

BP sa...

Nu har du även sålt denna bricka. La ett bud på 300 spänn, men en bjöd över till 350. Du ser vad bloggen kan göra:-)

Tankar vid midnatt sa...

Tänk vad bloggvärlden kan fixa!

Hoppas det räcker till fruns Prada och mer därtill ♥ ♥ ♥

conny sa...

Så här skrev du för ett tag sen under rubriken Ett helt jävla äkta inlägg
"Jag har under åren levererat en hel del riktigt äkta och sanningsenliga inlägg och det intressantaste med dem är just de inläggen har blivit mest ifrågasatta"!
Tänk vad rätt du har, jag märker samma fenomen. Somliga tål inte att höra sanningen. Fortsätt att skriva sanningen, de som blir sårade av sanningen är de som lever efter falskhetens lagar.

Fru Gårman sa...

Jag gillar både brickan och dina sanningar. Men 750 är i det saftigaste laget för mig... :D