söndag 18 september 2011

"De oklippta tånaglarnas julafton........!"


Missade ni "De oklippta tånaglarnas julafton" igår? Jaså, Ni visste inte ens att det var igår! Faktiskt inte jag heller! Jag upptäckte det själv igår när jag och Lilla Frun var på Täbygaloppis och krängde lite "antikt"........okej då, inte riktigt antikt men nästan! Solen sken ifrån en klarblå himmel och både män och kvinnor fick för sig att ta av sig strumporna......till min stora fasa.
Men för i helvete människor....klippte ni tånaglarna i Juni senast?
Okej, lite får Familjen Olofsson skylla sig själva då vår dotter sålde några av sommarens "felköp" av skor. Skräcködlorna stod på rad för att pröva min Dotters Barcelona/Rhodos inköp, de långa naglarna raspade högljutt då tanterna förskte kränga in sina svullna fötter med centimeter tjocka förhårdnader i min Dotters nätta och fina sommarskor.
Hm.......konstigt inlägg klockan halv sju en Söndagsmorgon, men nu du befinner dig nu på Oumberliga bloggen! Ditt vattenhål i Cyberöknen!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson.......vem annars?
PS: Vill tacka Cassandra för bilden ovan, hon skickade mig länken till Nagelpassion där hon brukar visa upp sina naglar.......hm.......tack Cassandra, men jag tror du läst min blogg lite för "flyktigt" när jag visat fötter/naglar så berör det inte på passionen för dem utan snarare avsaknaden av passion.......i vissa fall! Fast fast jag är himla glad att folk både kommenterar och skickar mail till jernsaxen@live.se !

1 kommentar:

BP sa...

Bor ju granne med galoppen, brukar faktiskt kika runt där, men har aldrig hittat nå't att köpa. Å söta sommarskor är inget för mina fötter heller;-)
Ps. Du verkar vara fotfetischist, bra att jag aldrig tar av mig strumporna utanför hemmet;-) Ds