måndag 26 september 2011

"Vet inte riktigt varför man gör det.........!"

Som sagt, vet inte riktigt varför man gör det! Fast en sak är säker man är inte ensam om att göra det! Vadå? Jo, att köpa en bok, få den signerad och kanske en pratstund på någon minut!
Kön var lång för att få Nina Hagens nya bok "Bekännelser" signerad, fast det behövde jag inte bekymra mig om, jag gick fram direkt till scenen, tog fram mitt gulligaste leénde och försökte locka till mig Nina Hagen med min "blöt hundvalpsblick" eller kanske knuffade jag undan alla journalister och fotografer klämde mig fram och skrek: "-I love you Nina!" Ni får gissa vilket som fungerade bäst och resulterade i ett gratisexemplar signerat av Punkdrottningen själv medans förläggaren skrek! "-Nein, nein!" Fast sådant har Nina alltid skitit i och även Oumberlige Peter!
Läppstiftet hade jag kvar hela kvällen på min kind!
Vill Ni läsa något klokt och utvecklande om Nina Hagen så går Ni in på Svenska Dagbladets Nätsida, det här är Oumberliga bloggen och här handlar det bara om Oumberliga Ting och Oumberliga möten, kärlek, död och konsten att vara en 47-årig snubbe med vriden humor och smak för det bisarra!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Ditt Läppavtryck på Cyberkinden!
PS: Till fotonördarna vill jag bara säga att jag tagit alla bokmässebilder själv med 5 megapixels Kodakkamera som jag köpt på loppis för 20 spänn, det fungerar bra det med! DS

2 kommentarer:

Lippe sa...

För en puss av Nina skulle jag också kunna knuffas och skrika!
Hoppas att du hittar bra grejer till Frun, kommer du ihåg att både hon och jag hade apelsinberoende? Grannen fick också det plötsligt och det visade sig att hon hade höga halter av mögel i sin kropp pga taskig arbetsmiljö. Läste någonstans sedan lite senare att citrus hjälper lever och njurar att rena kroppen från gifter. Vet inte om det stämmer men det kan väl inte vara farligt iaf!
Hoppas verkligen att ni får ordning på halterna!
Kramar till er ♥
(ringde till SG och sa att jag inte kommer idag för Dr. Olsson hade bestämt avrått från träning idag)

BP sa...

Jag tycker Nina Hagen är cool. Älskar hennes fräcka kläder och att hon vågar att stå ut helt enkelt. Borde fler 50-plussare börja med. Sedan hade jag nog ine varit så förtjust i en puss om man säger så;-)