onsdag 28 september 2011

"Usch lät jag inte lite väl bitter där.......!"


Som sagt, det där sista inlägget här under blev lite väl bittert ifrån min sida, jag får mina mörka stunder, men för det mesta är jag djävligt glad! Riktigt "pilsk" föresten, så känsliga personer bör redan nu radera alla "kontakter" med Oumberliga Bloggen! Har fått vissa indikationer på att folk börjar ana en "ljusning" här hos mig. Att jag håller på att bli vuxen och lämna mitt förpubertala stadium med plumpa och dåliga sexinlägg! Ledsen Vänner, så är inte fallet, har bara varit lite "seriös" i några dagar för att min Älskade Lilla Fru inte ska behöva skämmas allt för mycket under bokmässan! Hon bad mig ta det "lite lugnt" annars har hon inget emot hur hennes man fungerar. Ni har väl sett henne hur hon ler på alla bilder och strålar av "livslust", sådan lyster kommer inte av sig själv inte och knappast ifrån några piller!
Vi gör allt för att fånga det goda i livet och när vi inte lyckas med det då gråter vi en skvätt tillsammans istället!
"Diner en blanc" har ni hört talas om det fenomenet eller företeelsen? I stora drag går det ut på att en större mängd människor helt klädda i vitt med eget campingbord, kandelabrar, vit duk, trerätters middag i picnickorg/kyllåda samlas på en bestämd plats ett bestämd klockslag för att äta ihop! Vad är det för mening med det då? Ingen alls egentligen, bara så livsbejakande kul påhitt! Det räcker tycker jag! Tycker du inte samma så är nog inte Oumberliga Bloggen något för dig heller!
Känner ni igen Husbilsfönstret ifrån Bokmässe inlägget nedan! Japp, det är vår Husbil parkerad utanför Notre Dame! Vill du läsa i detalj hur "buset" går till så läs artikeln i Svenska Dagbladet här! Vad tror Ni? Om jag planerar ett datum nästa sommar hur många underbara Bloggvänner blir vi?
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson iklädd endast vitt förkläde vid cyberbordet!

7 kommentarer:

desperat hemmafru sa...

Låter spännande med en "spontan" middag nästa sommar. Är jag hemma i Sverige (typ juli) ska jag absolut försöka vara på plats!

Lippe sa...

Jag tänkte det innan jag kommit så långt i texten att jag läste det!! JAAAAAA!!! DET gör vi! Det GÖR vi! Det gör VI!!
Visste inte var det var bäst att lägga betoningen så jag tog alla alternativ :)
Skulle vara skitkul - det eller Raggarön - eller båda - eller köra det vita på Raggarön?
Äsch, bara det blir av!
Kramar :D

conny sa...

Det du beskriver som "mina mörka stunder" är ett bevis på att du bryr dig om den lilla människan som ofta kommer i kläm i dagens slit o släng samhälle.
Önskar att fler kunde ha samma breda register i sitt tänkande som du har, och vad vore världen utan ironi, komik och allehanda skämt som gör tillvaron lite ljusare?!

Karins fotoblogg sa...

Hej du Peter!
Jag har koll på dig med... även fast det går ett tag mellan gångerna och även fast jag inte skriver kommentar varje gång heller. Men jag gissar att du ändå håller koll på mina besök med ip-nummer ;)

Hoppas frugan hämtat sig fr bokmässan och att du inte jobbar ihjäl dig! :)
Kram

BP sa...

Jag gillar din blogg men jag klär mig inte i vit;-)

Märta sa...

Jodå! Tror minsann din blogg faller mig alldeles utmärkt i smaken. Hittade dig hos Malla! :)

Singelmamman sa...

Jag håller med Lippe. Och jag är självklart med. Ett datum och en plats räcker. Så ses vi där.