söndag 25 september 2011

"Förlåt.....det var inget trevligt....och vem tror ni blev fullast....!"


Hm....förlåt mig...igen! Inlägget nedan står jag för varenda ord, men bilderna kanske var lite "magstarka", men verkligheten är "brutal" och i min värld så gör sig just verkligheten påmind lite för ofta!
Men nu skiter vi i det och går tillbaka till de "Glada Dagarna på Bokmässan"! Champagnen flödade och vinet tog aldrig slut på de otal vilda "partyn" vi hann delta i! Som "vimmelfotograf" lyckades jag ganska bra tycker jag. Här hittade jag tre "Galanta Ladies" i samspråk, PocketHexan, Maria Montazami och Boktokan. Vem tror ni blev fullast? Ledsen, den frågan kommer aldrig få sitt svar! Det som hände på Bokmässans alla fester stannar där!
Hmmm....måste sluta nu...min Dotter vill ha skjuts till frisören!!!??? Det är akut säger hon! Kvinnor är helt galna...men underbara! Fast självklart så blir det mer bilder här senare!
Ha en fin fortsatt Söndag!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Fotograf i Cyberbokhyllan!

3 kommentarer:

Malla sa...

Åhå, det är många som varit på bokmässan, men inte jag :)

BP sa...

Är riktigt avis på dig och Lilla frun som varit på bokmässan. Den står högt på min priolista framöver kan jag ju säga. Ni verkar ju har haft himla kul (läste din frus blogg) å ni har en förmåga att mingla med kändisar. De flesta skulle jag troligen inte en känna igen.

PS. Såg filmsnutten - så blyg du verkade vara där;-) DS

Hanneles bokparadis på Hisingen sa...

det var livat värre, kanske ska du skriva en bok om allt...