onsdag 23 mars 2011

"Antikbloggen som blev något helt annat.......!"


Den här bloggen, Oumberligating var ju ifrån början en blogg med mycket antik och design inriktning som huvudtema, någongång så genomgick den en slags "omvandling" och blev något helt annat! Lite som livet själv, man vet aldrig vart man hamnar och hur det slutar!

De Oumberligatingen har i allfall kommit för att stanna! Dagens Oumberligating är avsett för oss män, nu vill jag inte genera varken mig själv eller Mina Kära Läsare och skriva vad det är för sorts ägg. Bättre att helt sonika visa ett YouTube inslag, klicka här!

Snart dax att planera vad Påskäggen ska innehålla! Kinderägg åt barnen så klart och Tenga Ägg till Mannen kanske.....men se upp så det inte förväxlas!
Hur fick jag "nys" om dessa Ägg då! Allt började med den där Kalendern som jag lottade ut i Julas!
Inte den med brandmän på utan den med brandmännens "slangar" på! Vips så har jag nu "hamnat i sexträsket" och får en massa reklamprodukter hemskickade till mig! En del saker har hamnat hos min granne med samma efternamn, han har nu börjat undra vad som pågår i det Olofssonska hemmet! Så nu sitter jag med en hel korg full med olika ägg som alla har olika "teman". Världen är "galen" (såg ni jag fick in en ordvits angående påsken), men det var inte jag som började!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson!
PS: Tenga Ägg kostar cirka 100:- spänn styck och du hittar dem billigast här! Lite dyrt kanske, fast jag är sparsam av mig så nästa gång det är dax så säger jag till Lilla Frun! Låt som ett ägg!

2 kommentarer:

Mina dagar sa...

Ja va säger man??
Har du testat?

Tankar vid midnatt sa...

Nu känner jag mig trög - med vad är det äggen? Vill ju inte köpa ägget i säcken...