fredag 18 mars 2011

"Säger bara suck.................!"


Fyra sura mail till jernsaxen@live.se fick jag efter det att jag gjort inläggen nedan!
Undrar om folk verkligen läst mina två inlägg ordentligt? Undrar om någon verkligen tror att jag tycker att "strålskadade barn" är roligt?
Finns djävligt mycket människor som förfasar sig över mycket här i världen, men de flesta gör inte ett skit för att "hjälpa till"........Hur mycket jag ordnat till Barnhem som tar hand om strålskadade barn tänker jag inte ens skriva här..........det räcker att de som "behöver" vet.......
men ta dig en extra titt på pojken igen............visst jag satte dit honom i inlägget för att det är så djävla kul med missbildade barn!
Det finns annat som är kul också.........jag gillar skämt om cancer, sedan tycker jag det även är roligt med trampminor som ser ut som barnleksaker!
Vid Datorn som vanligt Peter Olofsson "I de semestrande hjärncellernas tidevarv!"
PS: Nu kom jag ihåg en annan rolig sak, här om dagen när jag var på MCDonalds så var det en så tjock unge att han inte kom upp på stolen! Ännu roligare blev det när Mamman var och köpte en hamburgare till till pojken som var i 10-års åldern, sedan föll den här lilla tjockisen bakåt då blev allt så himla spännande att jag var tvungen att gå ut och sätta mig i bilen och torka tårarna..........om det var tårar av glädje eller sorg får du gissa själv!

1 kommentar:

BP sa...

Maken säger att den bilden är bra, mycket bra - "Black humour" kallar han det. Han är engelsman so han bör veta. Försöker vänja mig - men har svårt för det.