torsdag 10 mars 2011

"Inte ensam i allafall.....Bögar och Kärringar.............!"


Fotboll har väl alltid varit en "Bögsport", eller? Skulle aldrig falla mig in att hoppa runt och kramas med en man bara för att jag fått in en rund läderpryl i ett nät! Sedan att duscha ihop tillsammans med män som tvålar in "snasen", känns faktiskt lite olustigt det med!
Heder åt Anton Hýsen (se Svenska Dagbladet) som kliver ut ur garderoben och berättar att han är "fruktkaka"!
Fast det var ju grymt att intervjua hans Pappa i TV, Glenn Hýsen, han var satt helt i chock, snuset rinnande i mungiporna och likblek, tufft att vara en känd "homofob" och få en son som gillar killar!

Vad tycker Oumberlige Peter själv då? Inga problem, jag har ju avhandlat ämnet förut, all "kärlek" är bra kärlek! Fast riktigt frigjord är jag kanske inte, vi hade ett "fikuspar" till grannar, de brukade brottas i snön utanför, sedan ligga och torrhångla i snödrivorna.........kärleksfullt och mysigt...säkert, men det kanske är en vanesak bara att se sådant, fast mina hetrogrannar gör inte det heller. Ska fråga Lilla Frun om vi kanske ska prova....att "myshångla" lite i snön alltså!

Jag läser ju överallt i Cybervärlden som en del vet, men jag undrar om man har skrivit något i Svenska Tidningar om att Ronaldo är "smygfikus", han har visst gått och köpt lite sex av ett par "galanta damer" som egentligen är lite "galanta killar"!

Det skiter jag också i faktiskt, i mina ögon är inte hans sexualitet problemet utan snarare att killen köper sex! Det gör ingen riktig man, inte kvinna för den delen heller!

Egentligen så kanske det är dax att släppa det här med köns tillhörighet, etnisk ras mm, alla är vi människor. Fast inom sportens värld så blir det ju problem, se på den här stackars kvinnliga löparen som var tvungen att genomgå ett gentest för att kontrollera könstillhörighet!
I USA vill en omopererad man spela amerikansk fotboll i damlaget? Hur skall man bedöma sådant? Killen är två meter lång och väger 120 kilo, numera med bröst och enorm bakdel, snacka om tacklingar!

Kanske hela sportvärden är ett enda stort "bögkomplex"? Vad vet jag! Ja, du är på Oumberligabloggen nu, massor av frågor, men inga svar!
En sak ska Ronaldo få skit för till, om man nu ska ragga på "Shemales" så ska de väl i allfall vara lite "snygga" och ha "lite former"! (ler)
Vid datorn som vanligt Ulv röde alias Peter Olofsson!

1 kommentar:

BP sa...

Har ju själv spelat fotboll och träffad på många gaya tjejer i olika damlag. Hade inga problem varken med deras läggning, krama om dom när de gjorde mål eller hånglade (fast inte i snön då). Att tvåla in valda damdelar i duschen - ja det har jag då aldrig tänkt på;-)

PS. Tycker det är otroligt strongt av Anton att kommer ur garderoben, speciellt med tanke på pappsen, som ju måste ha vetat det ett tag om man säger så. DS