torsdag 31 mars 2011

"Galleri Banana of Sweden®.....!"


Ibland är livet lite lustigt och särskilt livet med den här bloggen! Man "möter" en massa underbart "tokiga personer", både här och i "verkligheten tack vare den här bloggen! Oumberligating var ju tänkt att ifrån början vara en konst och design blogg, sedan spårade den ur ett tag och det blev lite allt möjligt! För någon månad sedan så skrev jag att nu var det dax att ta upp den konstnärliga tråden igen. Sedan hände det lite roliga saker med min "besöksstatestik" när det blev lite naket på min blogg! Jag beslutade mig för att så sakteliga starta upp ett nätgalleri med lite "erotik" som huvudsysselsättning! Vips så har lite konstnärer hört av sig till mig, några har använt översättningsvertygen i olika datorprogram och då kan det gå som det går, har resulterat i att nu tror folk att jag har ett riktigt Galleri som i verkligheten heter Galleri Banana här i Stockholm! Så vad göra? Enkelt, igår TradeMarkade jag helt enkelt namnet Galleri Banana of Sweden!

Först ut i riktiga Galleri Banana of Sweden blir självklart min gamle Polare Douglas Simonson!

Ja visst ja, för att få lite kulturell legitimitet över Galleri Banana of Swedens® verksamhet så länkar jag till Svenska Dagbladet idag där debatten fortsätter om Nationalmuseums utställning Lust & Last!

Det har ju debatterats flitigt i medierna de senaste dagarna om denna utställning bara sker ur manligt perspektiv! Ska leta upp lite kvinnor som målar av manligt ur kvinnligt perspektiv. Det finns inte så många kända och etablerade konstnärer. Fotokonst finns det desto mer av! Under tiden så får den kvinnliga läsekretsen till Oumberligating nöja sig med den Gode Douglas Simonsons verk, sedda ifrån manligt perspektiv de med, helt klart!

Vid datorn som vanligt om inte.....allas Våran Ulv Röde.....så klart! Din Gallerist i Cyberbanandjungeln!

PS: Fördjupningslänk för den som är intresserad: "Women Artists - Painting Nude Females and Males With a Changed Perspective"......Klicka här!

Inga kommentarer: