måndag 28 mars 2011

"Bygg om till ungdomsbostäder......!"


Jaha, nu tjatas det om det "här" Gamla Slottet igen, se artikel SvenskaDagbladet, Drottningholm alltså, ett arkitektoniskt kulisslott med franska förebilder! Det finns visst med på "Världsarvslistan" över byggnader som behöver skyddas! Jag tycker det blir jättefint när "Förbifart Stockholm" får sin anslutningsrondell precis i närheten! Dessutom blir det lite roligare för vår Åldrande Ers Majestät när han inte längre orkar springa runt på nattklubbar, när han kan sitta och titta på "rusningstrafiken" till morgonkaffet! Kanske inte känns så ensamt då, om Drottningen flyttar till Tyskland och alla Prinsessor och Prinsar bor på annat håll! Flygelbyggnaderna borde sedan länge ha byggts om till Ungdomsbostäder! Nära till matarbussar till City!

En annan sak, den här slottparken är ju för trist, en flashig och modern infartparkering skulle ge lite liv och rörelse till parken. Statyerna hjälper en att hitta tillbaka till bilen...."Kerub med pilkoger.....javisst det var där jag ställde Kärran!"

Nej, 1700-talet är ingen epok att hylla inte..........det är 2011 nu, The Show must go on..........

Vän av Ordning!

Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson! Din bro över mörka cybervatten!

2 kommentarer:

tankar från mitt fönster sa...

Instämmer! Ett stort hus tar stor plats till ingen nytta. Våra ungdomar har ingenstans att bo. Satsa på de unga, tycker jag.

Caja: sa...

Hörrudu...mörka bro, röde ulv och allt vad det är...ser att jag missat en hel massa här inne hos dig. Jag har lite mindre ork för tillfället då jag börjat åka iväg flera gånger i veckan för olika möten och träningar...jag lägger in ett inlägg inne hos mig då andan faller på men sen tar det stopp lixom...bläddrar mig in till er andra i mån av ork och tid men mer blir det knappt...ofta kommenterar jag inte ens...shit...trist är det...riktigt trist...märks gör det ju även på besöksstatistiken...och inget fredagsröj pallar man heller...Jag får nog läsa den där vikingaboken...

Nu har jag inte mer tid...måste åka iväg och träffa min nya sjukgymnast...

palla.....

hade hellre gått upp en våning och dragit täcket över huvudet...

men du...jag ger dig och lilla frun en stor kram innan jag pyser iväg ;-D/c