söndag 25 januari 2009

Designprisad 24 tums skärm är just nu installerad i Oumberligatings Arbetsrum!









Tror faktiskt att jag lyckat som Pappa, den här skärmen kom min 20 åriga son hem med i dag efter en liten "shoppingrunda". Den "Lilla Pojke" som han är med sina 1.95 ropade glatt:
-Skynda dig och titta vad jag köpt? Han visade också vilka designpriser den fått, nu när den är uppackad och installerad så förstår jag verkligen, vilken tur att jag nästan alltid sitter och arbetar vid datorn i hans rum.
BenQ V2400W LCD Monitor 24 heter den inköpt på www.webhallen.com som har Butik här i Stockholm. Vill du se fler sköna Oumberligating som fått utmärkelser för sin fina design "googla" då design utmärkelserna ovan. Vill någan ha en likadan skärm så kostar den 2.990:- kronor, trevlig kväll önskar Oumberliga Peter!

3 kommentarer:

Anonym sa...

g kan ta den gamla skärmen då=p jag är inte så knösslig

oumberligating sa...

Ja i normalfallet så är min son en riktig Riddare, men nu så är det så här att den "gamla" skärmen används också, har komponeras det musik nämligen, så det går åt några skärmar(ler).
Hoppas du sover lugnt och länge, men kollar av din blogg och ser hur "förbannad" du är i morgon, fast för din skull så hoppas jag att det är lugnt på den fronten! Mvh från Peter!

Anonym sa...

Det blev väl en näst intill okristlig skillnad. Med en sån skärm så blir oumberliga ting bara en tredjedel av skärmen mot förut. Smart att behålla den andra som verktygs skärm. Jag brukar säga till folk som tröttnat på sin dator att de skall byta skärm och koppla in ett par ordentliga högtalare istället. Ett tipps till de som inte bryr sig om vilken skärm de har. Åk till närmaste miljöstation och plocka första bästa tjockskärm, de fungerar allihopa. Gratis är gott! Betänk bara att dina barn bestrålas så du får använda den själv. Ronny