torsdag 8 januari 2009

Om amaryllis flickorna var små och gulliga....

så kanske inte riktigt de större tjejerna är det det är i alla fall kontentan av de inlägg som ligger under den här bilden på www.shorpy.com En person skriver: Om det här är vinnarna i skönhetstävlingen hur ser då förlorarna ut? Kanske inte så viktigt så här över 80 år senare, men tjejerna heter Iola Swinnerton och Anna Neibel och vann den varma junidagen 1922 Washington Beach skönhetstävling. 87 år senare så sitter två grabbar på en strand vid en frusen sjö och grillar och de kommer verkligen inte vinna någon skönhetstävling(ler). Vid datorn Peter som vanligt!

2 kommentarer:

ekofamiljen sa...

Idealen förändras verkligen! Undrar hur man ska se ut om 20 år? Jag är ju en oförbätterlig optimist, så jag tror att vi går mot att man ska se ut som sig själv helt enkelt. Amaryllis flickorna är nog helt enkelt framtidens ideal:)

oumberligating sa...

Hej! Ekofamiljen, jag håller mid dig, det får vi verkligen hoppas att vi gör, men ett annat scenario är att vi blir två stora grupper av människor de naturliga och det onaturliga, vem vet. Det jag vet iallafall är att jag önskar dig en trevlig helg mvh från Peter Olofsson!