tisdag 13 januari 2009

Dockor med olika funktionsnedsättningar.....



hör de verkligen hemma på en blogg om Oumberligating, ja självklart så gör de det. Barn behöver något att identifiera sig med när de blir sjuka, dåligt med sådana produkter i Sverige.
Set att jag har många besökare på Oumbarligabloggen som länkat från www.alltforforaldrar.se mer information hittar du om du går in på min andra blogg www.jernsaxen.blogspot.com
Om du inte besökt den tidigare så är det en blogg med inriktning på fysisk smärta, Jernsaxen är namnet på den förening som driver smärtfrågor och problematiken runt dem ur patientperspektiv. Vid datorn Peter Olofsson.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Dockor blandat med sprit, nej nu går skam på torra land!
Greta Eggers Själevad

Unknown sa...

De kan säkert passa till barn som är drabbade av olika ting för terapi och liknande kan jag tro! Har inte sett liknande förut!

Ha det gott och en bra kväll

Mvh. Tildé

oumberligating sa...

Hej Greta! Visst är det härligt upprörande, det borde vara förbjudet mvh från Peter Olofsson

Nippertippan sa...

Jättebra med sådana dockor! Undrar om de är dyra.
Ha en skön kväll!!!
Kramizar:)

Fru Pusselbit sa...

Sådana dockor måste vara riktigt bra att ha för barn bearbetar ju allt genom lek.

Sov så gott nu! ;)

oumberligating sa...

Hej Tilde! Har för mig att jag skrev igår till dig men det var nog på din blogg(lite trött)
Intressant att säga om den sajten där dockorna kommer ifrån, det är en Pappa precis som jag som driver den, har mailat till honom, måste vara en djäkligt trevlig kille(ler).Ha en bra dag mvh från Peter!

oumberligating sa...

Hej Nippertippan! Har mailat till honom, Pappan alltså som driver sajten där dockorna visas, tror inte de blir så dyra det är mer fråga om vad de kostar att ta hit dem och i vilken mängd man kan beställa dem, jag håller just nu på med så många Smärthandikappfrågor att jag nog inte hnner att göra det också, men när jag får Jernsaxenföreningen att rulla på (har tex inte som målsättning att vara ordförande själv)så kanske det går att ordna hem några varuprov och se om det finns något intresse, målgruppen borde bli sjukhus i första hand och att man sedan som förälder kan beställa därifrån. Barbiedockan Beckie som åker rullstol har jag hört av mig till BR för att de ska kontrollera om den fortfarande är i produktion hos Matell. Fick tre mail om den igår så visst finns det ett behov. Ha det bra som det bara går mvh från Peter Olofsson!

oumberligating sa...

God Morgon Fru Pusselbit! Har hälsat på hos dig nu på morgonkvisten, se under dina kommentarer, Ha det bra mvh från Peter!