tisdag 6 januari 2009

KitchenAid Toaster KT 890 Prometallic


Namnet smakar lika bra som de goda skivor bröd som man kan rosta i denna brödrostarnas Rolls-Royce. Bästa pris just nu hos www.bagarenochkocken.se 3490:- Kronor och då är momsen med. Har redan gjort några inlägg har idag, men fick ett kul mail där en kvinna undrade om jag skulle sluta med riktiga Oumberligating som hon utttryckte det, nu finns det ett sådant här, men jag tycker att även bilder och gamla posters kan var Oumberligating mvh och en önskan om en trevlig kväll från Peter!

2 kommentarer:

Bävern sa...

Det var ingen dålig apparat. När jag ser den modellen med tvärställda bröd platser så njuter man. Skulle varit ännu häftigare om den hade dubbla stick-kontakter så man fick ansluta den till två olika vägguttag. Då skulle varje skiva få tillräckligt med ström per tidsenhet. Maximalt effektuttag skulle vara 4400WATT enligt mina beräkningar. Eller varför inte en variant med just "Rostig plåt" BröRost ha ha. Ja ni fattar ; ) Äkta Bäverhumor!

oumberligating sa...

Tjena Bävern! Jag och äldsta sonen blev väldigt glada för din kommentar här på Oumberligatingbloggen. Ska vi kanske själva skapa den Oumberligasteavdeoumberligaste brödrostarna och själfallet så tar vi din idé om en rostig brödrost(ler) och varför nöja sig med ynka 4400 watt lite mer kräm kan vi nog ordna fram tillsammans. Ha det bra gå in på Camillas Foto blogg hon har ett roligt projekt pågång där där du borde vara med, vi ses och hörs mvh från Peter!