onsdag 28 juli 2010

"Äh, jag tar en bild till och berättar lite mer........!"


Allt går i ett rasande tempo på Allsång på Skansen, när man ser det på TV ser det lugnt ut, men när man som sagt ser det på plats så blir det något helt annat! Anders Lundin for runt som ett "skollat troll"! Jag var bar några sekunder ifrån att ta en bild som helt klart gått att sälja till många bildbyråer. Anders Lundin hann med någon sekund passera förbi oss på handikapp läktaren då en av ungdomarna "kaskadkräks", hade han bara varit en halv sekund långsammare så hade tulpanerna i korgen fått sällskap av halvsmälta brända mandlar, Coca-Cola, glass och godis, fasligt vad folk proppar i sina ungar!
Vid datorn i uppkastningarnas tid Peter Olofsson!

5 kommentarer:

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Jag såg Allsång på Skansen för fösta gången igår (på TV) och det var inte så tråkigt som jag trodde det skulle vara, det var bra.

Blev så förvånad när min yngsta son sa att han kanske skulle åka ner och se "Allsång på Skansen", det trodde jag inte var något för ungdomar. Såg igår att de föryngrat, kan passa alla.

Nu fick vi inte se det du beskriver men jag kommer inte ens ihåg tulpankorgen, såg kanske inte med båda ögonen hela tiden. Jag tycker i alla fall att du fick ett mycket bra foto.

desperat hemmafru sa...

Ha, ha! Det hade varit en bild det. Lite synd är det allt att du "missade skottet", men den här bilden är väl mer passande på en "familjesida"... ;-)

BP sa...

Två paparazzi-inlägg på raken. Kanooooon. Du är ju riktigt bra på det. Nytt yrke kanske;-)
Å tänk om du hade fått en "spya-bild";-), den hade jag velat se!
Kul att din fru mår bättre och att ni hade roligt under Allsången. Det bästa med att vara funktionshindrad är ju att ni får de bästa platserna. Bra!!!

caja sa...

Hoppas ni hämtat er från "kräkincidenten" och haft en bra dag//c

;-D ;-D

stort och smått sa...

Det är en väldigt bra bild! Och jag är tacksam över att slippa se en spya! =)