torsdag 22 juli 2010

"Ärligt, jag har någon slags kris............!"


Ja, faktiskt, jag tycker livet blir mer och mer komplicerat desto äldre jag blir. Någonstans inbillade jag mig att ju äldre man blev desto fler svar fick man på "allt"!
Denna rubrik möts jag av på Svenska Dagbladets Nätsidor:
"Kondomerna går åt på Dansbandsveckan!
Myggmedel, kondomer och glidmedel är vad besökarna på Dansbandsveckan i Malung efterfrågar."
Okej, jag fattar texten, tydligt och klart, det står där, svart på vitt....Myggmedel,kondomer och glidmedel.......men vad innebär det vi inte "läser" utan vad "läser vi in i texten", varför görs en sådan meningslös artikel.
Observera att jag aldrig påstått att det jag skriver är av någon större vikt!
Det är här min existensiella kris gör sig påmind, jag "läser in" alldeles för mycket av en sådan här artikel.
Gökas det mycket utomhus eftersom man måste ha myggmedel? Kondomer......varför......hiv, dålig hygien, tonårsgraviditeter? Glidmedel...frågorna hopas? Hög genomsnittsålder på besökarna i Malung eller har jag äntligen "fått vatten på min kvarn"? Det måste fan vara omöjligt att bli upphetsad av dansbansmusik och vem fan blir kåt av att "gnussa"!
Ja ni fattar varför jag är i existenciellkris och faktiskt borde sluta blogga!
Vid datorn i "De Stora Frågornas Tidevarv" Peter Olofsson!
PS: Kanske vandrar jag vidare eller annars så sätter jag mig på en sten och tar fram min Dator ur min ränsel!

6 kommentarer:

Bibban sa...

Nej då ingen kris käre peter, jag tror du får vända på det hela. glidmedel, kondomer.............och myggmedel.Efter det går man väl ut i sommarnatten och då kommer myggen..hehehe eller åxå är det jag som har en kris. Tänk nu inte mer på detta bara fortsätt med dina underfundiga roliga inlägg
kram Bibban

Maria sa...

Jag tycker du skall ta fram datorn igen för det är alltid så underhållande att läsa vad du skriver. It makes my day så fortsätt att underhålla oss i bloggvärlden tack!:)
Ha en underbar dag!
Kramar Maria

Snäckskalsdalen. sa...

Write on!
Gillade det du skrev om dansbanden.
Agneta kram

Västgötskan sa...

Ha ha! Känner ett helt gäng som åkt till Malung för dansbandsveckan. Alla är mellan 20-30 år, så det kan ju delvis förklara din huvudbry...(?) ;-)

The Secret Garden sa...

Hahaha..jaaa man kan verkligen börja fundera och få de mest vilda fantasier på vad de ska syssla med...egentligen alltså.
Känske bäst at inte veta! :)

Ha det gott!

BP sa...

Suveränt inlägg. Kan bara instämma. Bibban har ju en poäng där - också. Hur man kan bli upphetsad av dansbandsmusik har jag då aldrig förstått. Bara åsynen av typ Sven Ingmars, Kicki Danielsson med mera får mig att få ståpäls, fast tvärtom om du förstår vad jag menar.

PS. Även män kommer in i klimakteriet, i fall att du undrar...;-) DS