söndag 18 juli 2010

"Rätten till......ja, till vad.....?"Jag vet inte om ni tidigare läst om mina "tröstlösa" försök att lansera Oumberliga Bloggen på den Internationella marknaden, i ärlighetens namn.......det sket sig, med ett undantag.
En tjej ifrån England har av någon outgrundliganledning fattat att jag förutom denna blogg bedriver något som man skulle kunna kalla en "medicinblogg". Självklart så ser hon bilderna på kvinnorna som åker rullstol i vattnet och lägger ihop ett och ett!
Jag fick ett mail ifrån henne, där hon berättar om sin kamp för att få "snygga fötter" på sin proteser, nu är hon äntligen nöjd skriver hon. Jag tycker faktiskt också det, lite lika min Lilla Frus fötter som för första gången på flera år kunnat bli naturligt sandiga. Den nya medicinering verkar fylla sitt syfte, släppa kryckorna går inte, men att vara utan badskor är bara det ett framsteg!
Oumberligating tycker självklart att det är en rättighet att få snygga ben och fotproteser och även att alla ska få känna sand mellan tårna om man har några vill säga!

2 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Hej igen!

Så trevligt att du tittade förbi och in i min blogg! Du är alltid välkommen.

Min blogg har ju väl egentligen inget tema, men har mer och mer utvecklats (under den korta tid jag haft den, feb i år) till en natur och trädgårdsblogg.

Din blogg däremot har verkligen det där lilla extra, det är jättekul att någon vågar sig på att sticka ut lite grand.

Kul att du gillar min byråkratibild. Den har väl egentligen ingen direkt anknytning till vårt bygge, men den passar överallt, tycker jag.

Bilden har jag haft så länge tillbaka så jag minns inte, jag hade den på en anslagstavla på mitt tjänsterum en gång. När det blev lite FÖR mycket tittade jag på min bild och jag nickade i samförstånd till den som travat upp alla kontakterna!

Intressant med snygg fot på protes. Jag låg nyligen på sjukhus och hade en rumskamrat som hade en benprotes, men den var inte vacker, det var den inte. Jag skall tipsa henne om denna snygga, vi har fortfarande kontakt, nämligen.

Tanten som åker moppe under vattenytan med gula hjälmen är bara för söt!

Ha det gott du och familjen också, denna sommarsöndagseftermiddag,

Agneta kramar

Elle sa...

Andra blir irriterade över sand mellan tårna och din fru är överlycklig över det....*ler* Man glömmer nog lätt att det finns mycket man borde vara tacksam över i livet.
Skönt att Lilla frun slipper badskorna nu!
Kramar till er alla!
Elle