tisdag 27 juli 2010

"Ja, jag vet.......!"Ja, ja, jag vet en trevlig blogg bör ju innehålla lite eget fotomaterial och jag som brukar "smöra" lite för fotobloggarna måste ju skärpa mig lite och bli lite mer konstnärlig själv!
Min stora sorg i livet är ju att jag inte har någon båt, jag har visserligen en husbil som skulle kunna liknas vid en långsamt gående gungande pråm, men att som vara ute på havet blir det inte. Fast jag gör vad jag kan, parkerar alltid vid någon hamn när jag har möjlighet.
Så här ser min vy ut när jag äter frukost, mina två favorit objekt i blickfånget Min Fru och Havet!
Varför i helsike har du ingen båt då? Kanske vän av ordning frågar sig! Min fru kräks då det gungar det minsta! Missade det helt när jag gjorde anställningsintervjun med henne för cirka 25 år sedan. Men jag är öppen för förslag, har du en ful Fru men som gillar att vara på sjön och dessutom är båtägare så kanske vi kan "lånbytas" någon helg!
Oumberlige Peter skrev något!

5 kommentarer:

stort och smått sa...

Vad härligt det ser ut! : )

Och du, lycka till! Hoppas du hittar Rana, hon saknas i bloggvärlden.

Elle sa...

På vattnet, vid vattnet...spelar väl ingen roll...huvudsaken vatten, eller?

Det där såg ju riktigt trevligt ut! Har ni plats kvar i husbilen? Jag tar även med ett par skrikande och stojande barn som var femte minut undrar "är vi framme snart?" och drar in kubiklitervis med sand i husbilen...för det saknar du ju? *ler*
Det är väl ett bra förslag?

Om ni sen kommer ner till Tyskland och hämtar mig, är utlandssemestern räddad i år också! Jag är även "inkörd" på Autobahn, så en viss körning kunde jag även överta!
Ärligt talat Peter, bättre kan det väl inte bli! Slå till nu, packa in frugan i husbilen och KÖR, jag börjar packa så länge! *blink*

PS. Mitt enda krav är att jag också får lägga upp fötterna som lilla frun! (naturligtvis inte medan jag kör...)

caja sa...

Skrev nyss men tror att jag fibblade bort det så här kommer det igen hihihi...

Vad gullig, vackert och romantiskt du beskriver din favoritvy! Som kvinna blir man glad av att läsa sådant!!
Må väl//c

Västgötskan sa...

Swingers light? *skratt*

desperat hemmafru sa...

Vilka sommarvyer! Man blir glad av bilderna. Och kul att det är dina egna!