måndag 19 oktober 2009

10 000 unika besökare klubben! (Eller ett inlägg som blev något annat!)


Sa jag äntligen Måndag? Då säger jag det nu! Idag är det en mycket speciell dag i Omberliga Bloggens snart årslånga historia, den fyller nämligen "10 000 unika besökare", okej, ingen jättesiffra i bloggsammanhang inte, men som alla vet så satsar jag på kvalité och inte kvantitet!
Som sagt detta inlägg skulle vara kort och koncist, inget mer än raderna ovan och sedan en bild med något med 10 000 på. Det var här, det här inlägget blev något helt annat. Googlade som vanligt för att hitta någon passande bild, tittar på andra bloggar hur de visar 10 000 kronors sedlar och liknande, så fantasilöst! Men så minns jag ett inlägg som jag egentligen gjorde för ett tag sedan för att visas på min andra blogg Jernsaxen , en blogg bl a om problematiken att vara handikappad fysiskt i olika situationer, exempelvis när man ska flyga. Inlägget blev aldrig klart, för i den "vevan" så hade jag en massa "avhoppare" ifrån Smärtförening Jernsaxen pga att vissa medlemmar ansåg mig vara för oseriös? Ja, lika förvånad själv som du käre läsare, jag oseriös, förstår ingenting?
10 000 unika besökare inlägget idag får alltså illustreras av en bild ifrån, Klicka här !
Vill bara tala om att bilden visar ju en flygplanstoalett med handikappsymbol, i detta sammanhang är det rena skämtet, man kan knappt få ner byxorna på sig själv inne i en sådan trång flygplanstoalett. Jernsaxen kommer snarast igen ta upp frågan med berörda flygbolag, även handikappade har "rättigheter" att få vara sig själva och leva ut som individer, finns säkert någon passande rad ifrån "FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna" som skulle passa in!
Ha en fin vecka!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!

3 kommentarer:

Häxan sa...

Grattis till Måndagen och allla besökare!!! Men vi älskar ju att läsa dina inlägg så det lär bli fler besökare. När jag jobbade på SAS så var det mångas främsta mål att bli medlemmar i just den klubben. Haha...
Idag skall jag följa med min brorsdotter till skolkuratorn. Hon är jättenervös och mår dåligt. Det känns bra att man kan ställa upp för fler barn och inte bara tänka på sina egna.
Ha en jättefin måndag och fira dina besökare med en bakelse!!
Kramar från Häxan.

Västgötskan sa...

10.000 unika besökare och 10.000 M klubben. Samma sak? Hm... ;-)

Cattis sa...

Grattis till alla dina besökare. och alla de som kommer att hitta din blogg, för det gjorde ju jag för inte så längesedan.

Tack vare att du hittade min först i och för sig, men det är väl en bagatell i sammanhanget. Jag är här och läser dina inlägg och gillar dem skarpt.

kramkram