fredag 30 oktober 2009

"Lite dyster idag, saknar det roliga på jobbet......!"


Ja, fan idag är jag nog lite dyster på gränsen till "lättare depression" faktiskt. Igår hände det igen, ni som följt mig ett tag vet vad jag menar, det var dags för ännu en bloggpaus. Som synes så blev den inte så långvarig. Se inlägget nedan. En fjärt i cyberrymdhavet bara! Egentligen så skulle bilden med fåglarna ha en liten dikt under sig, jag minns ett par rader som jag älskade när jag gick i skolan, "min ångest är som en snårig skog där döda skator skrika", jag googlar dessa rader för jag vill hitta resten av dikten!
Då inträffar det riktigt "sjuka"! Som första "sök" dyker min egen djävla blogg upp på google, testa själv, helt sjukt faktiskt! Hade visst någon svacka i Mars då jag fyllde 45 när jag använde dessa rader!
Har varit arbetslös i snart ett år nu! Känns hårt, värst är det på fredagarna då jag saknar mina "älskade Fredagsmöten" på den Myndighet jag arbetade på. Den verksamheten är idag privatiserad och det säger jag ingenting om, en helt naturlig samhällsutveckling, till "Medborgarnas bästa"? Absolut inte, men nu röstade en majoritet för det och det kallas visst för demokrati, när 53% styr över 47% alltså! Fast "skit i det", det var det här med Fredagsmötena detta inlägg egentligen skulle handla om. Tror de flesta har en liten extra glad "stämning" på sina arbetsplatser på Fredagarna. Där jag var så var glädjen på topp just på Fredagar och det är det jag saknar idag när det just är Fredag! Bilden får illustrera det (lånad ifrån min Dotters kompis Åsa som är vetrenärassistent ), den är just tagen en Fredag och sista uppdraget den veckan, där av de glada minerna!
Bokstavligen vilket "skitjobb" som helst blir kul om det bara är Fredag!
Vill passa på att önska Trevlig Helg föresten!
Vid datorn Peter Olofsson i nådens År 2009!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Haha Peter! Försök inte låtsas någonting som om det var en "slump" att du valde den bilden, du är en beräknande fan du det vet jag sedan länge och du vet mycket väl att jag ska på prostatakontroll idag!
Helt övertygad om det, du vet ju att jag alltid "surfar in" på din blogg vid niotiden när jag kommer till jobbet!
/Åke

Susanne sa...

Snygg bild=)
Du får hitta på nått annat som återkommer varje Fredag som just är din grej o gör dig glad..Så du får nått att längta till ...Kram till din helg..Hoppas att du inte ser några med spöken=/

MJ sa...

Jag tycker att fredag är veckans bästa dag...för då har man helgen och jag kan sova länge med familjen...

Ha det!

blondiie sa...

HAhaha nice kort! men du fick ju inte visa när jag var på jobbet! ha en trevlig halloween å glöm inte frun i bilen nu =)
kramis

Västgötskan sa...

Förstår att det inte är roligt att gå hemma... Jag hade nog själv klättrat på väggarna.

Sen fredagar i all ära, men jag tror torsdagarna är värst på mitt jobb. :-)