onsdag 6 januari 2010

"Kanske sitter du på en förmöghet? I garderoben alltså!" Del IIIJa, det här blev lite "skumt" det här med en massa handväskor på Oumberliga Bloggen! Fast egentligen så är det inte konstigt alls eftersom jag är en riktig "auktionsbevakare" och har därför koll på vad som händer! Sedan något år så har även de större auktionshusen riktat in sig på "vintage" som det så fint heter, begagnat eller second hand eller varför inte "gamla avlagda paltor" kalla det vad man vill, men pengar finns att göra i allafall, så leta igenom släktens alla garderober efter fynd! Usch, nu lät jag hemsk, såg ni eller snarare läste ni "pengar att göra", det var inte riktigt likt mig att visa "girighetens feta buk"! Den Lilla Lila saken på bilden längst ned gav jag bud på till Lilla Frun, men det sket sig en av Sveriges största Modebloggare höjde direkt till 25 loppor sedan var det kört! Jag är nu sur på henne så hon får inte sitt namn i min blogg inte, visst förlorar jag "sökordsbesökare" på det, men är man sur så är man!
Gå in på Bukowskis , där hittar du massor av fina Vintage kläder och väskor mm!
Väskorna på bilderna i turordnig Chanel, utrop 2000 slutpris 12 000, Hermés Modell Kelly utrop 8 000 slutpris 27 000 samt Frugans Favorit Hermés "Kelly Pouchette" utrop 15 000 slutpris 27 000! Visst är det något galet med handväskor och kvinnor! Men visst är det härligt på något sett, som ett Kinderägg i verkliga livet, 3 saker i ett alltså, Kvinna, Galet och Handväska!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson

4 kommentarer:

Viveka i Bläckhornet sa...

Hej raring!
Och god fortsättning på det nya året!

Ja vad är det med kvinnor och väskor egentligen? Detta fenomen tycks ju finnas hos o var och varannan. Även hos mig. Har en hel uppsjö snyggt uppradade bredvid varandra i min flotta "walk in closet". Mannen frågade ofta(inte numera) vad jag skulle med alla till. Han har fortfarande inte fått ett vettigt svar...haha.

Skönt att lämna alla helger bakom sig nu. Här är hela julen bortstädad. Ska erkänna att jag faktiskt var lite less på den. Allt börjar ju så hiskeligt tidigt numera. Nu längtar jag efter vår och värme. Men den dröjer ett bra tag till. Idag har vi 20 minus.

Ha det gott Peter

kram Viveka

Barbro sa...

Ja du har, som du själv säger en blandad blogg! och det är väl det som är kul med bloggandet att man skriver om det man vill.
Men jag och handväskor är ingen hit, nog har jag provat under åren men det slutar alltid med ryggsäck.
Så jag får nog leta förmögenheten någon annanstans.
// Barbro

Baronessan sa...

Tjugosjutusen spänn för en handväska????
Själv hatar jag handväskor men är ju tvungen ibland att nyttja denna fullständigt idiotiska tingest.
Men Peter.... jag vet inte om du klär i handväska ;)

Tantans sa...

Hej Peter

Tack för ditt fina inlägg hos mig...och handväskor har väl fyllt sin funkion i massor av generationer om dom nu bara såg ut som en skinn eller tygpåse från början ..men även dom har utvecklats åt alla håll och kanter som allt annat...även ryggsäckar kan man ju använda som man använder en handväska...men kanske kan få plats med en del av garderoben oxå då...inte helt osmart...
Hoppas du haft en rackans bra trettonhelg..nu är det jobbet som drar...hejhej ha det så gott du bara kan
Och DU lägg inte ner bloggen...du vet vad jag tycker *skratt*