lördag 30 januari 2010

"Konsten att slicka röv!"Ja, den blev inte långvarig den här bloggpausen inte! Fast det är ju det fina med själva bloggandet, man gör helt enkelt som man vill, nästan, återkommer till det!
Någonting som är absolut det värsta jag vet är "rövslickare" i alla dess former, antingen de fjäskar för lärare, chefer eller andra som besitter någon slags maktposition och per automatik tror sig stå över vanligt folkvett. Jag har turen att befinna mig så i livet att just nu så behöver jag knappt "slicka någon i röven" och ingen behöver göra detsamma med mig!
Men visst någonstans i det Svenska samhället så finns det någon slags "hyllning" till rövslickarna, "titta på honom/henne var duktig han/hon är som hanterar den och den personen på så smidigt sett" exempel kan jag ge hur många som helst. Min ena son gick hem ifrån skolan här om dagen med kommentaren "läraren är en idiot"! Ja, vad försöker jag då som Pappa säga, jo, men tänk på att du bara ska henne i ett år och det är ditt betyg det handlar om!
Vilken djävla tönt jag är som håller på så, jag är ju stolt över min son som bär mina gener och gör som jag alltid gjort. Fast min ena son är faktiskt strået vassare än mig, han fick ju även sin mors gener, hon är lika lite rövslickare som mig så kombinationen av våra gener har skapat tre barn som inte "kryper för någon" och älskade Barn, ni läser ju min blogg och visar den med stolthet för Era kompisar det vet jag. Kom ihåg Farsan Älskar Er och Ni Är Bäst!
Men och det är ett stort Men, det är inte "gratis" att vägra "krypa", det betonar jag även för mina barn! Det har kostat mig både bra jobb och en hel del pengar! (Kom nu inte och säg att pengar inte luktar, för de gör de särskilt om du hämtat dem i häcken på vissa människor) Fast jag vill betona att vara "sanningsägare" är inte att i "tid och otid" säga vad man tycker i allt eller om människor! Finns det "forum" för att säga det man tycker ska man gör det där, men om "forumet" uteblir det är då det är dax för de extra sanningarna!
Varför jag gör detta inlägg idag då? Jo, helt enkelt för att jag söker jobb (Jag har en anställning redan nu, men är inte helt nöjd) och är mer ärlig än någonsin i mitt CV och i mitt personliga brev! Fick ett mail igår ifrån ett företag som verkligen uppskattade min uppriktighet, jag skrev i brevet att jag drömde om att bli lärare, men nu har det inte blivit så i livet men jag vill helst ha möjlighet att jobba mer under höst/vinter/vår för att kunna vara ledig under juni, juli och augusti. Personalchefen var lika uppriktig han med och sa att om vi skulle gå vidare i anställningsprocessen så var det uteslutet att jag kunde vara ledig i juni. Visst är det skönt med uppriktighet, svarade att det är helt okej med långssemester i Juli och Augusti. Han ringde sedan upp och ville höra sig för varför jag ville vara ledig så länge på sommaren. Svaret blev enkelt jag är 45 år och har statistiskt sett levt halva mitt liv, jag älskar sommaren och det är då det känns som om jag lever som "mest"! Tror vi blev ganska "nöjda" med varandra! Ja, vi får se vad som händer!
På min förra arbetsplats så startade jag upp "Veckans Rövslickare" en utmärkelse som det fanns många aspiranter till varje vecka! Det var där så många "rövslickare" att numera är hela verksamheten nedlagd, ja, faktiskt så illa är det, om ingen sanning sägs så havererar det till slut!
Du är ju numera inne på bloggen Oumberligating och ett helt klart Oumberligtting är ju den pokal som jag hittade på nätet, se bild! Jag ska nu låta tillverka en svensk upplaga som jag ska sälja till självkostnadspris här på Oumberliga, riktiga "Rövslickare" måste ju få ett pris av något slag, det är ju en konstform i sig att leva kanske ett helt liv med huvudet bokstavligen uppkörd i häcken på någon!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!
PS: Fast idag vill jag dela ut en helt annan form av "Award" och den går till "Västergötskan" för hennes alldelse eminenta och läsvärda blogg och självfallet för de korta och kärnfulla kommentarer som jag får ifrån henne. Gillar du den här bloggen så gillar du hennes med och gillar du inte min så kommer du iallafall gilla hennes!

4 kommentarer:

Västgötskan sa...

Ha ha! Tack för PS:et. ;-)

Baronessan sa...

Finns det nåt som är äckligt så är det rövslickeri! Konstigt att det fortfarande går hem...

https://sextoysonlinestore.com sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
https://sextoysonlinestore.com sa...

Sex Toys will improve your sexual satisfaction and help with your intimacy. You should make sex toys a part of your sexual wellness! Buy Sex Toys for a more enjoyable sex life! More enjoyable alone time with sex toys! There is a fantastic range of sex toys, sexual aids and enhancements available at Sextoysonlinestore.com in the sex shop for women and men. Some of us take it as something completely natural to use exciting sex toys to add something new to our sex life. Others go and think about what they should do and what possibilities there are to make their sex life more interesting, fun and exciting. The answer, of course, is sex toys! There are a whole host of sex toys that can take your sex life to whole new levels. Who knows, maybe this will lead to you suddenly experiencing something you've never felt before, something new that gives you such an amazing feeling and sexual pleasure combined with excitement and curiosity that you will continue to make sexy toys a natural part of your life. There are sex toys here for both women and men - take a look at our range and find something that you think looks exciting and that might suit you and your needs! Sex should be pleasant, and today there are a whole host of sex toys that are specially designed to give you exactly the sexual stimulation you want and need. There are sex toys that you can use together with your sexual partner to make sex extra comfortable and challenging. For many, it can feel embarrassing to suggest the use of sex toys with a partner. There is still a taboo and a fear that your sexual partner will feel inadequate if you suggest introducing sex toys into your sex life together. But with good communication, an open mind and a large selection of lovely products, you are guaranteed to be able to take your enjoyment to the next level. Most of the sex products and sex toys are available at Sex Toys Online Store Sextoysonlinestore.com ❤

Sexleksaker kommer att förbättra din sexuella tillfredsställelse och hjälpa till med din intimitet. Du borde göra sexleksaker till en del av ditt sexuella välbefinnande! Köp sexleksaker för ett roligare sexliv! Roligare ensamtid med sexleksaker! Det finns ett fantastiskt utbud av sexleksaker, sexuella hjälpmedel och förbättringar tillgängliga på Sextoysonlinestore.com i sexbutiken för kvinnor och män. En del av oss tar det som något helt naturligt att använda spännande sexleksaker för att tillföra något nytt till vårt sexliv. Andra går och funderar på vad de ska göra och vilka möjligheter det finns för att göra deras sexliv mer intressant, roligt och spännande. Svaret är förstås sexleksaker! Det finns en mängd sexleksaker som kan ta ditt sexliv till helt nya nivåer. Vem vet, kanske kommer detta att leda till att du plötsligt upplever något du aldrig känt förut, något nytt som ger dig en sådan fantastisk känsla och sexuell njutning kombinerat med spänning och nyfikenhet att du kommer fortsätta att göra sexleksaker till en naturlig del av ditt liv . Här finns sexleksaker för både kvinnor och män - ta en titt på vårt sexleksaks sortiment och hitta något som du tycker ser spännande ut och som kanske passar dig och dina behov! Sex ska vara behagligt och idag finns det en hel uppsjö av sexleksaker som är speciellt framtagna för att ge dig precis den sexuella stimulans du vill och behöver. Det finns sexleksaker som du kan använda tillsammans med din sexpartner för att göra sexet extra bekvämt och utmanande. För många kan det kännas pinsamt att föreslå användning av sexleksaker med sexpartner. Det finns fortfarande ett tabu och en rädsla för att din sexpartner ska känna sig otillräcklig om du föreslår att du ska introducera sexleksaker i ert sexliv tillsammans. Men med bra kommunikation, ett öppet sinne och ett stort utbud av härliga sexprodukter kommer du garanterat att kunna ta din njutning till nästa nivå. De flesta av sexprodukterna och sexleksakerna finns på Sextoysonlinestore.com ❤

Med Vänlig Hälsning
Mediachef Stockholm Stad
Peter Bergstrom