lördag 30 januari 2010

"Konsten att slicka röv!"Ja, den blev inte långvarig den här bloggpausen inte! Fast det är ju det fina med själva bloggandet, man gör helt enkelt som man vill, nästan, återkommer till det!
Någonting som är absolut det värsta jag vet är "rövslickare" i alla dess former, antingen de fjäskar för lärare, chefer eller andra som besitter någon slags maktposition och per automatik tror sig stå över vanligt folkvett. Jag har turen att befinna mig så i livet att just nu så behöver jag knappt "slicka någon i röven" och ingen behöver göra detsamma med mig!
Men visst någonstans i det Svenska samhället så finns det någon slags "hyllning" till rövslickarna, "titta på honom/henne var duktig han/hon är som hanterar den och den personen på så smidigt sett" exempel kan jag ge hur många som helst. Min ena son gick hem ifrån skolan här om dagen med kommentaren "läraren är en idiot"! Ja, vad försöker jag då som Pappa säga, jo, men tänk på att du bara ska henne i ett år och det är ditt betyg det handlar om!
Vilken djävla tönt jag är som håller på så, jag är ju stolt över min son som bär mina gener och gör som jag alltid gjort. Fast min ena son är faktiskt strået vassare än mig, han fick ju även sin mors gener, hon är lika lite rövslickare som mig så kombinationen av våra gener har skapat tre barn som inte "kryper för någon" och älskade Barn, ni läser ju min blogg och visar den med stolthet för Era kompisar det vet jag. Kom ihåg Farsan Älskar Er och Ni Är Bäst!
Men och det är ett stort Men, det är inte "gratis" att vägra "krypa", det betonar jag även för mina barn! Det har kostat mig både bra jobb och en hel del pengar! (Kom nu inte och säg att pengar inte luktar, för de gör de särskilt om du hämtat dem i häcken på vissa människor) Fast jag vill betona att vara "sanningsägare" är inte att i "tid och otid" säga vad man tycker i allt eller om människor! Finns det "forum" för att säga det man tycker ska man gör det där, men om "forumet" uteblir det är då det är dax för de extra sanningarna!
Varför jag gör detta inlägg idag då? Jo, helt enkelt för att jag söker jobb (Jag har en anställning redan nu, men är inte helt nöjd) och är mer ärlig än någonsin i mitt CV och i mitt personliga brev! Fick ett mail igår ifrån ett företag som verkligen uppskattade min uppriktighet, jag skrev i brevet att jag drömde om att bli lärare, men nu har det inte blivit så i livet men jag vill helst ha möjlighet att jobba mer under höst/vinter/vår för att kunna vara ledig under juni, juli och augusti. Personalchefen var lika uppriktig han med och sa att om vi skulle gå vidare i anställningsprocessen så var det uteslutet att jag kunde vara ledig i juni. Visst är det skönt med uppriktighet, svarade att det är helt okej med långssemester i Juli och Augusti. Han ringde sedan upp och ville höra sig för varför jag ville vara ledig så länge på sommaren. Svaret blev enkelt jag är 45 år och har statistiskt sett levt halva mitt liv, jag älskar sommaren och det är då det känns som om jag lever som "mest"! Tror vi blev ganska "nöjda" med varandra! Ja, vi får se vad som händer!
På min förra arbetsplats så startade jag upp "Veckans Rövslickare" en utmärkelse som det fanns många aspiranter till varje vecka! Det var där så många "rövslickare" att numera är hela verksamheten nedlagd, ja, faktiskt så illa är det, om ingen sanning sägs så havererar det till slut!
Du är ju numera inne på bloggen Oumberligating och ett helt klart Oumberligtting är ju den pokal som jag hittade på nätet, se bild! Jag ska nu låta tillverka en svensk upplaga som jag ska sälja till självkostnadspris här på Oumberliga, riktiga "Rövslickare" måste ju få ett pris av något slag, det är ju en konstform i sig att leva kanske ett helt liv med huvudet bokstavligen uppkörd i häcken på någon!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!
PS: Fast idag vill jag dela ut en helt annan form av "Award" och den går till "Västergötskan" för hennes alldelse eminenta och läsvärda blogg och självfallet för de korta och kärnfulla kommentarer som jag får ifrån henne. Gillar du den här bloggen så gillar du hennes med och gillar du inte min så kommer du iallafall gilla hennes!

4 kommentarer:

Västgötskan sa...

Ha ha! Tack för PS:et. ;-)

Baronessan sa...

Finns det nåt som är äckligt så är det rövslickeri! Konstigt att det fortfarande går hem...

https://chaturbate.com/peregon sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
https://chaturbate.com/peregon sa...

Jag gillar att använda en eller två fingrar och smeka klitoris samtidigt ...
Runka med mig! Sex chat Masturbation orgasm with Peregon in a Live Adult Video Masturbation https://chaturbate.com/peregon