fredag 29 januari 2010

"Sug efter erotik!""Nytt sug efter erotik!" Ja, så skrev faktiskt Svenska Dagbladet för några veckor sedan, jag gjorde då ett inlägg om saken här på Oumberliga Bloggen! Högsta antalet besökare blev det, men inga kommentarer!? Va i helsike, beror sådant på, man kan ju bara undra och spekulera!
I dessa tider så måste ju någon "sund människa" stå upp för den sanna erotiken, för nu har det ju verkligen spårat ut totalt. Okej, det har alltid funnits människor som missbrukat sin sexualitet (och makt), men det gör det inte mer legitimt på något sett, det är 2010 nu och människan borde ha kommit längre i sin "utveckling"! Va är problemet? Är det något fel på "kärlekssex"?
Som sagt Oumberliga Bloggen ger inga svar, det enda jag vet att de prostituerade tjejer jag satt "vak" för på 1980-talet, som var döende i AIDS, att de historier de berätta för mig var sanna! För inte kunde jag som naiv 20 åring tro att polischefer, präster och hovrättsdomare köpte minderåriga flickor och kränkte dem sexuellt, då menar jag inte bara själva sexualakten utan inslag i densamma som bara handlar om kränkning. När sedan tjejerna berättade att de brukade bli rånade eller inte ens fick betalt efteråt så sade jag: -Gå till polisen! De log då ofta bara trött och klappade mig på handen och sa! "-Du är fin du Peter, sedan brukade det komma en tår!" Ja, fy fan något generalknas är det på det manliga könet, det måste det vara! Problematiken infinner sig när man själv ser sig i spegeln och inser att man själv är en mansperson! (ler)
Fredag idag och jag måste självklart avrunda det här inlägget med något lite "lättsammare"!
Jag jobbar ju på bygge och det klassiska när någon är sur och tvär i den här branschen är ju att personen ifråga får frågan! " Fan va du va sur då! Har ú inte fått nå´t?"
Ja, faktiskt så illa är det många gånger! Hur kan jag veta det då? Enkelt, var jag än dyker upp så får jag "rollen" som "kurator", gåva eller förbannelse, vad vet jag! Intressant blir det många gånger i allafall!
Hade ett samtal med en kille för ett tag sedan som visade de "porrfilmer" som han köpt till "Gumman som han sa"! Försökte fråga lite diskret om hon gett några indikationer på om hon gillade porrfilm, nä, inte direkt sa han då! Kanske lite fel infallsvinkel fortsatte jag då!
Han undrade då vad han skulle hitta på istället! Jag frågade då när han köpt blommor sist och det var minst 5 (!) år sedan. Prova med det blev mitt tips och sedan frågade jag om han visste något annat hon tyckte om.
-Nä fan..............jo, böcker gillar hon! Kanske skulle jag köpa en bok?
Som sagt i samma "veva" kom denna artikel i Svenska Dagbladet! Det passade ju djäklig bra, eftersom den här "mannen" inte riktigt ville släppa sin "erotiska linje" och självklart så ska man inte "släppa" det man tror på och känner för, men ibland så kanske man måste "modifiera" sin tanke en aning.
Utdrag ur artikeln nedan!
"Erotiken är tillbaka. Det är helt ok att ha pornografisk litteratur på nattduksbordet , och det finns mycket att välja på. Ett halvdussin svenska förlag satsar på klassiskt och nyskrivet . Men det är ingen trend, hävdar förläggare Kristoffer Lind, behovet finns alltid där, fast under ytan."
Som läsare av Oumberliga Bloggen så vet du att detta är en seriös och kultiverad blogg, vill du läsa om Sodom och Gomorra så hör det hemma hos min Frus blogg Pockethexorna!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson som samtidigt vill passa på att önska en Trevlig Helg!

5 kommentarer:

Karins fotoblogg sa...

Hej du Oumberlige Peter! Unika karin här! Vet du, jag gillar mitt smeknamn fast jag anar glimten i ditt öga ;)

Intressant det du skrev här. Ibland undrar jag vad det är för fel med att bara kramas? :)
Jag kan ju slå vad om att om killen med filmerna gav sin fru lite ömma kramar då och då utan krav på något mer, så kommer de nog förr än vad han anar hamna i sänghalmen.

Nåväl, kram(!) på dig och ha en skön helg med familjen!

Häxan sa...

Hej! Det är väl så att detta med erotik är lite laddat. Därav inga kommentarer förra gången. Det är ju detta som är så svårt eftersom killar och tjejer tänker så olika.
Vi behöver nog lite till mans lära oss lite kravlöst mysande så brukar resten lösa sig självt.
Du uppmärksammade att jag inte kastade ut kärlek till folket! Blogg.se har strulat en massa och jag fick arkivera inlägget flera gånger. Så när jag satt och åt frukost och laddade upp sista bilden så var jag nog inte så kärleksfull. Men det var ju riktat mot blogg.se.
Så ha en jätteskön helg! Kramar från Häxan.....som kastar ut kärlek till folket :)

annami sa...

Hellre blommor än en P-rulle säger jag då!

Laila sa...

*gapskratt* Jo nog kan jag titta på en p-rulle. Å nog vågar jag kommentera ett erotiskt inlägg.
Men jag skulle hellre ta emot en bukett tulpaner som gåva.

Peter du är underbar som kurator. Det behöver nog gubbarna

Lillsnörpa sa...

Riktigt bra! Du väcker bra frågeställningar i många av dina inlägg. Det gillar jag! /Lillsnörpa