lördag 23 januari 2010

"Konsten att plåga ihjäl en ko!" Eller säg inte att jag inte i allafall försökte!


Fan säger jag bara, säg inget annat än att jag i allafall försökte ha en något sånär seriös "konstnärsinriktad blogg", men nu lägger jag ner det hela och förvandlas återigen till Vikingahövdingen Ulv Röde! Och vem fan är Vikinga Hövdingen Ulv Röde då kanske vän av ordning då undrar! Jo, det är den killen som din Morsa varnade dig för! Han som någonstans tycker att på något djävla sett så måste det råda "ordning och reda" på saker och ting! Och är djävligt bredd att gå riktigt, riktigt långt får att nå sina mål! Slaktmetoden som SvD skriver om i dagens tidning är ingen nyhet för mig, lika lite som såväl kvinnlig som manlig omskärelse och dess skadeverkningar och kom fan inte och prata "hederskultur" med mig, vet av egna personliga erfarenheter vad det innebär. Som sagt börjar bli mycket trött nu, mycket mycket trött. Jag är trött på att höra barn skrika djävla grisätare till varandra eller att de ska göra saker med din "Morsa" osv. Det spelar heller ingen roll vad andra tycker, min åsikt är paketterad och klar precis som köttet ifrån de ihjäl plågade djuren. Kom sedan inte och prata religion med mig, min "tro" är stark och där skapades allt till sin fulländning, att det sedan gick åt helvete på olika håll beror ju på generationer av kusingifte, sådant sätter spår! (Men Sverige har valt att inte informera om det på mödravårdscentralerna då det anses rasistiskt, Danmark gör det sedan flera år tillbaka). Det finns inga orena djur, ej heller någon oren del varken på människa eller djur.Vilket djävla påhitt, påhittat av män med små könsorgan men desto större luktorgan!Dessutom "livrädda" för alla kloka och smarta kvinnor! Tärningen är kastad! I nådens och dumhetens tid, vid datorn Peter Olofsson!
PS: Så en liten hälsning till de inavlade puckon som inte skyddade sina IP-nummer när de mordhotade mig för mina artiklar om manlig omskärelse, varför ska ni göra saker med min Morsa? Är ni trötta på att gör det med er egen eller! Kanske ska vi "leka" någon dag tillsammans, nu när jag vet "vart Erat hus bor"!
Som sagt, någon djävla ordning måste det väl råda? Det är dax nu!

2 kommentarer:

Vit som snö sa...

Ooops! Här blir det svårt att lägga in sin åsikt, kvinna o allt... Man vet ju inte vilken småkönad, stornäst som läser detta då;) Ytterst otäckt om du blivit påhoppad för det du skriver tycker jag! Visst har vi fortfarande yttrandefrihet?! Nåja, tur att dom inte hade vett att dölja vem dom är! Du har ett fenomenalt sätt att skriva Peter! Både min man o jag sitter här o skrattar mitt i eländet, hoppas att det är ok, det är trots allt ett allvarligt ämne du skriver om!
Här har shoppats idag o nu kan jag ansluta mej till er mäns skara- jag har flera saker att ha på mej:)))
Jaa, visst har jag en toppenman som ger mej tulpaner!!! Hoppas du också skämmer bort din fru mellan varven!
Kram Cilla

Laila sa...

Jag hejar på din viking. Det behövs såna här ute i det kalla samhället. ♥