fredag 8 januari 2010

"Min Fru en riktig Krigarprinsessa!"


Jag har nog världens bästa Fru! Hur fan kommer han på att skriva det mitt i natten då?
Jo, faktiskt igår på min Lilla Frus Födelsedag så hade vi äntligen fått tid hos en specialist läkare inriktad på svår svärtproblematik, som min Fru lider av sedan 15 år tillbaka då hon felbehandlades efter en svår förlossningsskada! Hon har nu så stora doser av Morfin för att klara av vardagen att doseringen kan bli "livshotande"!
Bara att ta sig till sjukhuset var en "kamp" för henne, hon går med ett sk gåbord och det är tamefan omöjligt i snön, sedan kylan på det gör inte saken lättare. Vad händer precis när vi ska gå in till läkaren då? Jo, Lilla Frun får ett helvetelusiskt krampanfall och måste läggas på akutbår! Men Oumberlige Peter fixar biffen och ser till att Lilla Frun smärtas ner, tror fan jag ska börja kalla mig Doktor Olofsson, för mitt pillertrixande har blivit ett konsstycke!
Skryt, ja kanske på gränsen! I vilket fall som helst så släpper kramperna och utredningssamtalet kan påbörjas, underbar lyssnade Läkare, ska återkomma till henne i ett senare inlägg, hon ska ha något slags pris för sitt lyssnade och förmågan att sätta sig in i min Frus problematik! Sedan var det dax för hemresa, liggandes bårtransport och sedan födelsekalas, ett nytt krampanfall, men efter några timmars vila så var det dax att slå sig ner vid bordet för familje och födelsedagsmiddag! Trots en av de tuffare dagarna för Lilla Frun, inte en min eller uns av vemod inte! Men så är hon också Älskad av en stor Oumberlig Familj också!
Fast hon har också en "mörk och skrämmande" sida också, när familjen sover kan jag se henne i ögonvrån endast upplyst av Laptoppens skarpa ljus hur hon samlar sin hord av Huldror och ger sig ut i strid! Ja, det är faktiskt sant hon är en World of Warcraft morsa och även där är hon bäst hon är en level 80 krigarprinsessa med stålbehå! För dig som inte är insatt gå in på Svenska Dagbladet och läs mer, visserligen en gammal artikel, men aktuell ändå!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!

3 kommentarer:

Photo by Maria sa...

En kämparhustru, helt klart..
Tur hon har en sån bra familj att stötta sig mot när det behövs.. Styrkan ligger ofta i nära och kära..

Kram Mia

Häxan sa...

Jösses vilken dag och dramatik. Vilken Kämparfru du har!!
Hoppas hon fick några fina presenter och en god tårta.
Sover du aldrig? Ha nu en bra fredag och håll värmen uppe. Vi har 28,4 i skrivande stund...burr...
Kramar från Häxan.....och en extra till Hexan!

Baronessan sa...

Mina varmaste hälsningar till krigarprinsessan!