torsdag 24 juni 2010

"Gissa vem som var mitt i smeten?"


Klicka på bilden för förstoring, gissa sedan vem jag kör under "Bröllopet"! Självklart så är det Lilla Frun som ligger i baksätet, dricker Champagne och käkar praliner dagen till ära!
Fick ett "tiotal arga mail" som sagt efter inlägget om Daniels eventuella medicinska impotens.
Att det var så upprörande då? Men efter att ha stått med de i "främsta ledet" placerade
millitanta Royalisterna så har jag lärt mig en sak! Snacka inte skit om hovet, hur "tokigt" det än må vara! Fakta kvarstår, fixar inte Daniel "Biffen" så är det Gott Natt med Monarkin inom ett par årtionden, det vore ju synd i såfall, hur ska vi annars kunna skilja på "skit och pannkaka"!
Vid Datorn som vanligt Peter Olofsson alias Ulv Röde!

4 kommentarer:

Elle sa...

Kul att du är tillbaka Peter!
Det är trist när folk inte har humorn på rätt ställe och inte kan ta det på rätt sätt. Den som inte tycker om din blogg är ju inte tvungen att besöka den, än mindre läsa dina inlägg grundligt nog för att upptäcka din urusla svenska stavning...har sett värre stavningar i "vackra inredningsbloggar" kan jag tala om för dig. Och vad ska jag säga som skickar en jobbansökan med en massa grammatiska fel och hoppas att man ska ringa tillbaka? Modigt eller naivt?

Nä, jag tycker att det är bra med lite sjuk humor mellan alla blom- och "titta-vad-jag-har-hittat-på-loppisen-inlägg"
Hur ofta har jag inte fått mig ett gott skratt hos dig på tidiga morgonen.
Men jag är väl inte riktigt normal jag heller, antar jag!
Menn jag har åtminstånde bettre svänska än ditt!

På tal om svenska....min väninna som var med i mitt inlägg om frukosten ringde mig igår kväll. Jag hade gett henne blogg-adressen så att hon kunde se bilderna frn vår lilla utflykt.
Nu hörde hon av sig, gapskrattandes...hon hade hittat översättning till tyska och läste upp det för mig - gissa vem som stod vid spisen och höll på att bränna kvällsmaten för att hon hade magkrämpor av skratt.

Det blev långt igen, men det är vi ju vana med du och jag. Korta inlägg och kommentarer är bara för "proffsen".
Har du lagt märke till att de med hundra-tusentals besökare bara behöver skriva två meningar i sina inlägg och får minst 53 kommentarer för det?
Något gör jag fel....*blink*

Ha en himla bra dag!
Kram Elle

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon.
Roligt och bo i huvudstaden en sån dag, kan gissa att det var spännande och åka runt där. Och poliseskort har du också..hihi. Om det inte kommer någon liten prins eller prinsessa får dom väl adoptera, det är ju Sveriga i tiden!
Önskar dig och din familj en riktigt
Glad Midsommar
Kramar
AnnaMaria

Vit som snö sa...

Det blir en hastig hälsning för min del också. Längesen jag kikade in nu, när tiden blir på min sida igen har jag mycket läsning att ta igen. Hoppas ni får en härlig och fin midsommar!
Kram Cilla

Freedomtravel sa...

Ser ju ut som att ni lyckades ta er riktigt nära avspärrningarna ;)