måndag 14 juni 2010

"Vad tittar Tage och Tilda på...........?"


Kanske blickar de ut över "Kärlekens Ocean"? Vilka är Tage och Tilda? Jo, de är de virkade möss som jag införskaffat via bloggandet (se nedan).
Funderar skarpt om inte Tage och Tilda ska bli mina följeslagare i vardagen!
Så får det bli, de får hänga med till jobbet idag.
"Kärlekens Ocean", på bilden som jag tog förra sommaren på Öland, Böda Sand, syns min mellanson med flickvän, kärleken är stor, den blommar även den här sommaren och jag har känslan av att det kommer att fortsätta så!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson alias Ulv Röde!

6 kommentarer:

Cici sa...

Ung äkta kärlek är så vacker. Det ser ut som om dom värmer sig både kroppsligen och själsligen.

Ibland kan det vara knepigt om man fäster sig för mycket vid någon av barnens tidiga kärlekar, som kanske byts ut efter ett tag. Man vill ju inte påverka ungdomarna i deras beslut.

Tigris Predikantan sa...

Vackert! Kärleken ... ja, den finns än här ... och snart har 30 år gått! *ler*

Karins fotoblogg sa...

Hej Peter! Tack för att du tittat in hos mig! Jag går lite på sparlåga nu, kanske inte med att själv blogga bilder men att besöka andra. Jag har just uppdaterat mig här på din blogg. Jag gillar din variation gällande bilder och och tankar, det är aldrig tråkigt här! Kanske inte alltid glatt heller då du berör djupare och allvarligare saker. En underbar mix helt enkelt! :)

Jo, du kan nog hitta mig i Botaniska om du beger dig dit ;) Jag har kanske inte varit där så mycket än i år men efter mitt senaste besök så känner jag att jag måste dit oftare! Har kommit på att jag nog behöver ett enbent stativ för mitt makrofotande ;)

Hoppas att allt är bra med dig och din familj(härligt att se kärleken på bilden!)!

kram!

Marie//Tekla Maräng sa...

Så härlig bild med sonens kärlek.
Vad kul att Tage och Tilda är med igen, minns dom på Böda strand förra sommaren.
Kram!

Anonym sa...

mycket fin bild på kärlekens par. Hälsningar Ronny

B i t t e sa...

Så härligt att du har den känslan, att det kommer att hålla. Ljuvlig bild också. Ha en skön dag på jobbet med Tage och Tilda!