måndag 22 augusti 2011

"21 Nalle Puhar dödades brutalt igår.......!"


Vet inte om jag är extra känslig idag! Dels saknar jag min Dotter som är utomlands, dels så träffade jag Hanna Zetterberg (Ronja Rövardotter) igår och sådant gör även 100 kilos män lite veka. Igår startades alltså jakten på björn i norra och mellersta Sverige, när klockan var åtta på kvällen så hade man lyckats skjuta 21 stycken av Nalle Puhs släktingar! Nu är jag ingen total jaktmotståndare, skyddsjakt måste få förekomma när rovdjur såsom varg och björn utgör ett hot, men Oumberlige Peter tycker inte det är något att skryta med när man söker upp skogsskygga rovdjur med hund och sedan "pangar på" för glatta livet!
Eller är det bara kanske jag som är lite extra känslig idag, det regnar och är Måndag, räkningarnas belopp överstiger inkomsterna, Dottern utomlands och rånad redan första dagen, Lilla Frun kränkt ännu en gång (se inlägg nedan).......orkar ni med mer........det har blivit en liten takläcka i vår Husbil The Loove Machine.......okej, det finns "grader" i helvetet, det dör ju tusentals av svält varje vecka i Afrika just nu och de skulle varit djävligt glada om det regnade och läckte in i taket på deras högt belånade Husbilar.........nu ska jag försöka tänka så, att mina problem är I-lands problem..........ledsen det kändes inte bättre........nu kom tårarna istället!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Christopher Robins i Cyberskogen!

8 kommentarer:

Lippe sa...

Hoppas alla UFO:n på Gröna Lund får fan! Och vad konstigt att filma Frun på det viset. Vacker är hon men jag hade nog snytet till dom, man filmar inte utan samförstånd! Tycker jag!!
Ibland blir det bara för mycket när man plussar ihop sina eländen och då rinner det över. De som säger att pengar är inte allt har antagligen aldrig varit utan på riktigt!! Så där att räkningarna överstiger inkomsterna. Så har jag haft det ett halvår nu och skulderna är stora och det lättsålda sålt! Nu får jag sista gången från soc och därför sitter jag nu i telefonkö till FK. Försöker hålla humoret (läs ilskan) uppe tills det är min tur!
Men vi gör väl som vi brukar, bryter ihop och går vidare! ;)
Är det vid ett takfönster det läcker på din husbil?
Om det är plastning det ska till så finns det en utbildning här nere där man kan lämna in och få lämnat till humant pris.

Lippe sa...

Kramarna glömde jag!!! KRAMAR!

4U2! sa...

Ibland kommer allt "skit" (ursäkta, jag svär aldrig men tyckte inte fanns annat ord) på en och samma gång. Tyvärr. Men tänk så här ... nej, tänk som du vill men vet att många känner med dig!

Baronessan sa...

Usch då, är det en sån måndag. Skickar över en bunt kramar till dig och lilla frun. Inte mycket att komma med men bättre än ingenting.

Anna D sa...

Björnjakt och vargjakt är lika illa... Vet inte vad som gör oss svenskar så otroligt speciella att vi inte kan leva i samspel med naturen, istället för att hela tiden motarbeta den och försöka forma den till något som passar en liten klick människor.

Jösses vilken harang!!!:) Ämnet ligger mej varmt om hjärtat, precis som behandlingen av handikappade i Sverige.

Jag förstår precis dina problem, och man kan inte tänka jämnt på att barnen svälter i Afrika och en annans problem på något sätt skulle vara mindre värda.
Nu bor vi i ett I-land, så är det bara.

Kram på dej och ett jättetack för pepp kommentar på min blogg!!! :)

Fru Venus sa...

Herregud, finns det faktiskt så mycket björn? Skicka hit några, vi har inte alls björn, eller varg. Känner igen den där känslan att allt är åt H, tack och lov brukar det komma ljusare stunder mellan varven. Solskenskramar till er :-)

Fru Gårman sa...

Håller med om jakten 100% Stor kram för örvigt. Ska läsa i kapp här nu.

BP sa...

Nu har jag läst föregående inlägg och blir lika upprörd som du. Lite smidigare och med kundvänligt hade det problemet ju lätt kunnat lösas. Fy f*n. Nobba Grönan framöver - jag det skulle iaf jag göra.
Ja, och när all skit kommer på en gång - då spelar det liksom ingen roll vart man bor. För mycket är bara för mycket.
Hoppas bara nu att det ordnar sig något sådär för dig.

PS. Att kunna gråta i en sådan situation är inget nederlag utan en styrka. Det känns så mycket bättre efteråt... DS