söndag 7 augusti 2011

"Gallery Erotic Banana of Sweden..........!"

Igår kväll så var jag och Lilla Frun och "Prideade" i Kungsträdgården här i Stockholm. Allt gick i "lustens tecken" måste jag säga, som "kvalificerad snuskbloggare" (Som jag kallats i
kommentarsfältet) måste jag säga att det nästan blev lite för mycket av det "goda"! Fast roligast är nog att se "obekvämligheten" hos vissa personer/utställare när de gör allt för att verka framställa sexualiteten på ett naturligt sätt! Lyckligast var nog en man som representerade ett fackförbund som glatt gick och delade ut karameller till besökarna! Han var verkligen i sitt "esse", äntligen fick det bli lite sexigt med fackliga frågor!
Fast en annan sak som jag noterade, människorna runt omkring oss glömde verkligen att "ta in" den underbara sommarnatten, aldrig sett så många som på något sett mentalt och i verkligheten var påväg någon annanstans med mobilen i högsta hugg!
Fotografiska museet var representerade på plats, med Erotiska bilder av Robert Mapplethorpe annars var det inte mycket som gick i konsterotikens tecken inte, inga andra konstformer direkt!
Självklart så måste jag med mitt Galleri, Gallery Erotic Banana of Sweden, vara på plats nästa år!
En värdig konstnär att visa blir självklart Derek Gores och hans helt fantastiska collagearbeten!
Ledig Söndag idag, kanske jag skulle pyssla lite, undrar om jag skulle kunna få till ett litet papperscollage med Lilla Frun ståendes med sin rollator, självklart så ska hon vara spritt språngande naken, vad annars? Hon är ju gift med Oumberlige Peter!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Gallerist någonstans i Pridefestivaltåget.....ja va fan...någon måste ju vara med och försvara Hetronormen. Kanske såg ni mig bland plakaten i tåget! "Våga vägra donera sperma!"

Inga kommentarer: