tisdag 2 augusti 2011

"Dementi......fika hos din granne....Oumberliga Bloggen...din brandvarnare i Cyberrymden...!"


Bäst att göra ett snabbt "Dementiinlägg" till det jag gjorde nedan, innan Polisen stormar mitt hem! Det här med "Tokiga Grannar" är intressant, en del försöker bygga egna kärnkraftsanläggningar, en del bygger bomber på ett ton! Borde vi inte i enkelhetens namn fika oftare hos varandra? Ring på hos din granne och se vad som försegår! Hade jag Facebook så hade jag omedelbums startat en grupp kallad "Fika nu"! En följdeffekt med att Fika med en okänd granne kan ju faktiskt bli den att det också gör att en medmänniska känner sig mindre utanför och påsåvis inte utvecklar sitt "utanförskap" till komplett dårskap! Som alla enkla lösningar i samhället så kanske det verkar för enkelt? Fast jag tror och vet i min enfald att det skulle fungera!
Som sagt en tanke, en fundering ifrån Oumberlige Peter!
En annan grej, har ni märkt att det börjat bli lite mörkare ute? Det lackar mot Jul helt enkelt! Glöm nu inte att köpa nya snygga brandvarnare och pulversläckare till hösten och mysljustiden som stundar!
Jag har 5 467 brandvarnare som jag kan tänka mig sälja billigt? (Dåligt skämt, fungerar bara hos kärnkraft/strålnördar!) Trots allt, detta är ju en pryl och designblogg, letar du Brandsäkerhetsprodukter så titta in här!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Brandvarnare i Cyberbrasan!

Inga kommentarer: